Arama sonuçları: *

1. TahaCel

Photoshop cs 6 silgi aracını kullanamıyorum?

Sihirli Silgi aracı ile arkayı silicem ama kullandırtmıor bu hatayı veriyor silip başka bir insan resmine eklicem. Diğer sorunda bu resmi tutup yan sekmede açık olan resimin üstüne atıcam onada izin vermiyor yuvarlak çarpı işareti çıkıyor atamıyorum
  2. TahaCel

Photoshop cs6 PNG kaydetme?

Farklı kaydet diyorum PNG olarak kaydedicem çıkmıyor
  3. TahaCel

Bu resime yılbaşı şapkası ekleye bilecek var mı?

ben yapamadım da
  4. TahaCel

Wallpaper önerisi 1920x1080 ??

konuyu yanlış açmış olabilirim wallpaper önerisi yaparmısınuız şu tarz bişeyler olsun aksiyonlu bişeyler bunun gibi bu tarz bundan kastım illa 2 adam olsun savaşsın felan değil bu tarz renkli canlı güzel aksiyonlu felan god of war wallpaperları var mesela onlar gibi işte bu tarz ya...
  5. TahaCel

Gif li PP Önerisi yaparmısnız

gif li güzel pp önerisi yaparmısınız benim pp deki gibi olursa o tarz daha güzel olur
  6. TahaCel

böyle bir tasarım nasıl yaparım ??

discord sunucusu açıyorum açtım sayılır ufak tefek şeyler kaldı ama kurallar kısmına böyle bir tasaraım yapmak istiyorum nasıl yaparım ?? aynı burdaki kuralları yazıcam ama craftrisesın çalmış olurum
  7. TahaCel

Hadi herkes wallpaperini paylaşsın ??

hadi herkes wallpaperini paylaşsın veya bildiği güzel wallpaper varsa buraya atsın yararlanırız beğenirsek
  8. TahaCel

photoshop konusunda yardım edebilecek??

benim programa bişey olduda bana şu fotoyu png olarak ayarlıyacak varmı rica etsem . siyah kısımlar silinsin ortadaki kısın kalsın png olarak 1613763425 @Stanker @Toxpox bişey yazarmısnız üste çıksın yükseltme bitti 1613763652 @Şans burda! knk şunaa bişey yazarmısın yuakr çıksın
  9. TahaCel

wallpaper önerisi?????

masaüstü için 1920x1080 wallpaper önerisi güzel birşeyler olsun araba vb şeyler olmasın diğer her şey olur renkleri parlak olursa güzel olur ama olmasada olur
  10. TahaCel

Photoshop cs6 yazıyı çevirme ?

photoshop cs6 de bir resime yazı eklerken yazıyı düz değilde çapraz şekilde yazcam nasıl yaparım 1609768902 yazıyı nasıl çevire bilirim 1609769010 bu konu hakkında bilgisi olan @epica59 @Metshi @kandes22
  11. TahaCel

bu resmi nasıl küçültürüm

hangi program la veya başka bişeyler küçültürüm
  12. TahaCel

pp me yıl başı şapkası yapabilecek varmı :)

pp me yılbaşı şapkası yapabilecek varmı ben yapamıyorum phoshop cs6 ya bişey oldu şapkayı yapmak için arka planı silerken silmiyor hepsini siliyor yapabilecek varmı şapka 1607634188 eğer zor yapılamıyorsa boşverin
  13. TahaCel

photoshop konusunda yardım edebilecek kişi

sabahtan beri bu videodan yaparak logo yapmaya çalışıyorum ama bir yerde bende olmuyor bana yardım etcek veya kimse yapmaz ama yardım sever var TAHAJEL adında bu videoyla veya başka şeklilde logo yapcak kişi varmı yapmaya çalıştığım video:
  14. TahaCel

bu yazıyı nasıl siyah yaparım

kırmızı şeyin içindeki yazıyı nasıl siyah yaparım
  15. TahaCel

photoshop cs6 yazı tipi nasıl yapılır

soruda tam anlatamadım şimdi yazı tipip indirdim farklı bunu cs6 ya nasıl atarım içine
  16. TahaCel

kanalıma foto yapacak kişi

kanal açıyorum adı TahaJel buna logo ve güzel bir bişey işte youtube kanalı için yapabilecek amatorcede olur çok kötü olmasında şimdilik
  17. TahaCel

Wallpaper engine hareketli wallpaperlar performans düşürürmü

Wallpaper engine hareketli wallpaperlar performans düşürürmü oyunlarda fps kaybı olurmu
  18. TahaCel

tindercadden yaptım amatör tasarımlar

19. TahaCel

WALLPAPER önerisi 1920x1080

araba resmi olan güzel olan wallpaper 1920x1080 olsun siyah beyaz olmasın resim
Top Bottom