Arama sonuçları: *

1. Semihhh

No man sky oynayanlar buraya !!!

arkadaşlar no man skyda bi bölümde takıldım Gezegeni araştırın ve gömülü teknolojileri bulun görevini yapamadım yardımcı olur musunuz ?
  2. Semihhh

Yüksek grafikli, Az depolamalı oyun tavsiyesi

Arkadaşlar elimde 3050li sistem var rtxin sınırlarını görmek istediğim bir oyun oynamak istiyorum fakat depolama alanımda son 50 gb falan kaldı ne önerirsiniz ?
  3. Semihhh

Epic Games Gta 5 açılırken hata veriyor

Üstteki fotoğrafta ki gibi bir sorun çıkıyor ne yapmam lazım ?
  4. Semihhh

Öyle bir oyun tavsiye edin ki...

Oyun oynamayı çok seven fakat çok seçici birisiyim. Son 3 aydır falan oyun alıyorum 30 dakika olunca sarmıyor ve bırakıyorum benle alakalı. Bana öyle bir oyun önerin ki sürdürülebilirliği olsun ve aşırı keyifli olsun. Yarış tarzı olursa iyi olur. Klasikleşmiş Forza Horizon al Valorant veya Lol...
  5. Semihhh

Yardım Gta 5 Hangar nasıl alınır ? (Maze Bank Sorunlu)

GTA 5 oynuyorum uçak alıcağım saklayacak yerin yok diyor. Maze Bank'a giriyorum ondada "Username Unrecognized" diyor. Sorun çıkıyor. Sorunu nasıl çözebilirim bilen var mı ? Veya Maze Bank'a gerek duymadan satın alabilir miyim ?
  6. Semihhh

Monster Notebook 3-4 yılda büyük performans kaybı oldu

Aldım bilgisayarı mutluyum ilk 2 yıl gayret iyi servis olsun kalite olsun F/P ürünüydü. 2018 yılının yazında almıştım bilgisayarı. İlk aldığım zamanda Minecraft 1.13 sürümünde 250 fps verirken şuan 70 fps için ya yukarı bakmam gerek ya da ayarları en düşüğe çekmem gerek bu sefer oyun çok kötü...
  7. Semihhh

Poly Bridge pc'de para sınırı olmadan oynanır mı ?

Bilgisayarda oynuyorum para sınırı olmadan oynayabilir miyim ?
  8. Semihhh

Sistemim Detroit Become Human'ı kaldırmasına rağmen kasıyor

Oyunu oynamaya başlayalı 11,6 saat oldu ve son 6 saattir kasma vardı fakat 10 dakikadır baya baya kasıyor. Sistemde İ7 8750h işlemci ve gtx 1050 16 gb ram var. Evet önerilene göre değil ama düşük ayarda kasmaması gerekirken kasıyor. Sebebi nedir bilen varmı ?
Top Bottom