Arama sonuçları: *

1. Axy's

3000TL Kablosuz Kulaklık Önerisi

Sağolun ama razera küstüm malesef.
  2. Axy's

3000TL Kablosuz Kulaklık Önerisi

Evet arkadaşlar başlıktan da belli olduğu üzere 3000TL'ye kadar kablosuz kulaklık aramaktayım. 7.1 olmalı , beyaz harici herhangi bir renk olur , bir de uzun ömürlü olmalı. Şuanda kullandığım kulaklık RAZER Kraken X (LİTE versiyon da olabilir emin değilim) daha 2 yıl olmadan kendiliğinden kafa...
  3. Axy's

Furmark değerler normal mi ?

Dostum iade etmeyi seçtim Fivem girdim normalde oynadığım ayarlarda 3070 var bende o kartta %100 yük binmiyor ve fanlar full çalışmıyor ama bunda direkt %100 yüke girdi ve full çalıştı fanlar 80 dereceleri çıktı yine. PSU gücü yetersiz olmasından yapar mı bu arada ?
  4. Axy's

1701515186 pardon bu olucak sanırım
  5. Axy's

internette pek denk gelemedim başka model kartlara baktım onlarda da aynı şekilde biraz vakit geçince zamnala artıyor sıcaklık ama benimkinde direkt 80 dereceye geçip sabit devam ediyor ?
  6. Axy's

Şöyle diğer furmark testi yapanlara baktım yavaş yavaş yükselip sabit değerleri görenler olmuş bende direkt 80 olup 81 80 arası sabit devam ediyor ? İkinci el aldım kartı paramgüvendeyle zotacın 3 fanlı modeli.
  7. Axy's

Gördüğünüz değerler çıktı arkadaşlar. Preset:1440 (QHD) olan testi yaptım sizce nasıl fanlar baya çalıştı falan normal mi ?
  8. Axy's

3090 17.500TL ? Nasıl ?

İkinci el Asus TUF Rtx 3090 17.500 çok mu yoksa normal mi yoksa kaçırmayıp hemen yapışayım mı ?
  9. Axy's

Öneri RX 6900XT mi RTX 3090 mı ?

yaklaşık olarak aynı sayılır 4 k yı geçmiyor baktıklarım 2.el
  10. Axy's

neden 6900xt ? herkes 3090 diyorken merak ettim.
  11. Axy's

Evet başlıktan belli olduğu gibi sizce hangisini almalıyım. Sistemim altta max 2k oyunlar oynayacağım. İ9 10850K Corsair Vengeance RGB PRO 8x2 3600mhz ram Başka bir etken var mı sanmıyorum bir de monitörüm 2560x1440p teşekkürler şimdiden.
  12. Axy's

Yardım MSI MAG 274UPF Monitör Hz ayarlama

MSI MAG 274UPF Monitör aldım arkadaşlar ancak sadece 120 hz e ayarlayabiliyorum windowstan ayarlayamıyorum monitör ayarlarından hz ayarı açık özellikle ayarlama gibi bir şey bulamadım ekran kartım RX580 HDMİ kablo ile bağladım. Lütfen yardımcı olur musunuz yoksa iade edeceğim.
  13. Axy's

8 ay miningli ekran kartı?

Merhaba Gigabyte 3090 vision oc 8 ay mining yapıldığını söylüyor arkadaş bu kart alınır mı ? Test ederek alacağım furmark testinde kaç değerleri alırsam alınabilir kaç değerlerin üstünde görürsem alınmaz yardımcı olur musunuz ?
  14. Axy's

8 ay mining yapılmış 3090?

Merhaba ekran kartımı 3070ten 3090 a geçeceğim. İkinci el gigabyte vision 3090 buldum faturası yok kutusu var sordum 8 ay mining yaptım dedi. Acaba ne kadar güvenilir ?
  15. Axy's

Ekran kartı mı işlemci mi ?

Merhabalar, FiveM yayınları yapıyorum. Ama obs te rastgele bir yayın cihazı seçtim sonradan araştırdım birisi ekran kartından diğeri işlemci üzerinden yayın vermek içinmiş. İşlemcim i9 10850k ekran kartım 3070 hangisi üzerinden yayın vermem daha performanslı olur oyunda ? Fivem için.
  16. Axy's

Yayın için ikinci monitör.

Merhaba arkadaşlar yayın açmaya başladım ikinci bir monitör lazım takip için. Ama masada yer sıkıntısı olduğu için varsa böyle tablet kadar monitör önerisi alabilir miyim.
  17. Axy's

1000tl ye kadar klavye

1000 tl ye kadar kırmızı yada siyah switch klavye önerebilir misiniz türkiyeden olsun teşekkürler . 1000 tli biraz aşabilir .
  18. Axy's

Kulaklık önerisi 1000tl

Merhaba arkadaşlar genelde fps oyunları oynamaktayım 1000 TL'ye kadar güzel bir kulaklık önerir misiniz banggood tan olabilir.Mikrofon çok önemli değil olsada olur olmasada olur. Şimdiden teşekkürler.
  19. Axy's

Mekanik Klavye Önerisi

benim de tigoes k9 5 yıl oldu hala sağlam ama a tuşu takılı kalıyor bazen valorant oynarken çıldırtıyor :D
  20. Axy's

Mekanik Klavye Önerisi

ilk defa duydum markayı :D ama güvenilir mi
Top Bottom