Arama sonuçları: *

• Users: ewone
  • Order by date
  1. ewone

intel sürücü güncellenmiyor

arkadaşlar i7 11800h işlemcili bir laptop sahibiyim işlemcimi intel arc driverından vs her yerden güncelliyorum ama güncellemeyi başlattıktan sonra bitmiyor bilgisayarın ekranı simsiyah oluyor be kapama tuşuna basılı tutup kapatıp açıyorum eski haline dönüyor arcden güncellemeyelere baktığımda...
  2. ewone

laptop'ta ekranı başka ekrana yansıtınca fps artıyor

merhabalar acer nitro 5 kullanıcısıyım i7 11800h 3060 95w sistemi var oyunlarda fpsim düşük olduğu kanaaatine vardım araştırmalarımın sonunda bu videoyu buldum ekrana yansıtmak istemiyorum bunun bir çözümü var mıdır acaba ?
  3. ewone

RTX 3060 Laptoptan Tam Performans Alamama

hocam biraz araştırmıştım bi video vardı LİNK burada ekranı başka ekrana yansıtınca fpsde çok fazla bir artış oluyor
  4. ewone

RTX 3060 Laptoptan Tam Performans Alamama

i7 11800h işlemci, 3060 6gb 95w ekran kartı var. cs2 120fps, valorant 150-200 arası fps görüyorum. bu fpsler normal mi yoksa benim şüphelenmem gerekli mi ?
  5. ewone

28K - 33K civarında sistem önerisi

Akraban çok pis kazıklanmış. Link bu cihazı önerebilirim fiyat olarak güzel Tek sıkıntısı ekranı herhangi bir dokunma ile Hemen oynamaya başlıyor biraz fazla hassas almadan önce herhangi bir teknoloji mağazasından test et öyle al
  6. ewone

Türk Telekom taahhütüm bitmek üzere ne önerirsiniz.

türk telekom taahhütüm bitmek üzere ve fiyatlar da uçmuş durumda 35 mgbte 150tl veriyorum şu an aynı tarife 400-500 arası yenilediğimde araştırdım ve karşıma türknet çıktı fiber alt yapım var kontrol ettim 100 mgbt destekliyor 299tl fiyat çıkıyor bu fiyat sanırım her ay değişiklik...
  7. ewone

WIN 11 SISTEM DONUYOR

bende intel var youtube izlerken donuyor w11 pişmanlıktır bence en kısa sürede win10a geçeceğim
  8. ewone

Yardım Araba Almak İstiyorum Ne Yapmalıyım?

model yükseltmek için size LİNK bu aracı önerebilirim hem fiyat olarak da bütçenizi zorlamaz.
  9. ewone

Acer Nitro 5 hangi marka ram uygundur ?

tamamdır eyw knkam teşekkür ettim
  10. ewone

tabii link ürün bu
  11. ewone

1695552469 attım knka 1695552582 RAM markası a data bende ki kingston sıkıntı çıkmazsa takmayı düşünyom
  12. ewone

13. ewone

2-3 ay önce bu bilgisayarı aldım link 8gb ram mevcut içinde win 11 kurdum ve ramden dolayı google bile kullanamaz duruma geldim sipariş ederken yanında 8gb 3200mghz ddr4 kingston marka ram aldım ama takmamıştım şimdi biraz araştırdığım kadarıyla içinde bulunan ram markası ile aynı olması...
  14. ewone

windows 11 bellek kullanımı %99

bir de aldığım ram bilgisayarın içinde ram ile aynı marka değil sanırırm sıkıntı çıkar mı bilemedim
  15. ewone

hmm aldım aslında ram ama takmaya cesaret edemedim yaşadığım şehirde de acer servisi yok sanırım bilgisayarcılara da pek güvenmiyorum bilemedim şu anlık oyun vs için vaktim yok seneye takmayı düşünüyodum
  16. ewone

yeni laptop aldım ve 8gb ram var win 11 kurdum bi kaç aydır sorunsuz kullanıyordum pcnin içinde google harici hiçbir uygulama yüklü değil geçen haftalarda bi güncelleme geldi intel güncellemesi ondan sonra bellek kullanımım %99larda geziyor napsam bilemedim önerileriniz var mı?
  17. ewone

Acer Nitro 5 Google sayfa yanıt vermiyor hatası

hayır, googleden dolayı sıkıntı olduğunu düşünmüyorum bellek kullanımı %99 olduğunu fark ettim büyük ihitmal ondan
  18. ewone

Acer Nitro 5 Google sayfa yanıt vermiyor hatası

Merhaba neredeyse 3 ay önce acer nitro 5 i7 11th 3060 bir laptop aldım. Bu hafta bir sistem güncellemesi geldi intel Arc control üzerinden onu yükledim ve Googlede 20-30 dakika geçirdikten sonra sayfa yanıt vermiyor yazıyor uygulama kapanmıyor ama Googlei kullanamıyorum pcyi yeniden kapatıp...
  19. ewone

acer nitro 5 3060 işlemci kısmından cızırtı geliyor

yok rahatsız etmiyor zaten çok oyun oynayan birisi değilim eyw sadece biraz endişelendim
Top Bottom