Arama sonuçları: *

1. Axy's

Çok acil ekran kartı hariç bilgisayar!

Merhabalar hata mı yaptım bilmiyorum 3070 li sistemimi 30 a satıp (20 küsüre toplamıştım) 20 bine 3090 aldım şimdi 10.000 tl ye ekran kartı hariç pc lazım (kasa + psu + anakart + işlemci + ram + ssd ) lütfen önerir misiniz ?
  2. Axy's

Yeni bir bilgisayar ;

Merhabalar şuan kullandığım sistemi satıp yeni bir bilgisayar toplama düşüncesindeyim şuankini satıp üstüne max 2k ekleyebilirim bu yüzden sizlere şuanki sistemimin özelliklerini yazıcam böylece yaklaşık bir fiyat çıkarabilirsiniz hem bana da söylerseniz sevinirim 2.el ne kadar satmam gerektiği...
  3. Axy's

8000TL Bütçe ile ışıklı mışıklı bilgisayar önerisi

Merhabalar 8000 tl bütçe sınırları içerisinde sistem önerir misiniz.Ancak ekran kartı ve psu olmasın içerisinde Rtx 3070 ve xpg core reactor 650w psu var elimde ekran kartı ve psu haricinde 8000tl sınırları içerisinde ışıklı mışıklı bir bilgisayar önerisi istiyorum şimdiden teşekkürler <3
  4. Axy's

Hayallerimin bilgisayarı için tavsiye istiyorum.

Merhabalar arkadaşlar yeni bir bilgisayar toplayacağım kendimce şöyle bir sistem hazırladım.Değiştirebilirsin dediğiniz yada yaklaşık aynı fiyatlara kendi topladığınız parçaları atarsanız sevinirim teşekkür ederim şimdiden.Tek arayışım ışıklı mışıklı gösterişli olması e tabi performansı da...
  5. Axy's

Rtx 3070 ve i9 10850k sizce?

İşlemci=https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-intel-i9-10850k-on-cekirdek-3-60-ghz-fiyati,796604007.html Ekran kartı=https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-zotac-rtx-3070-twin-edge-oc-zt-a30700h-10p-256-bit-gddr6-8-gb-fiyati,880093241.html...
  6. Axy's

8000TL Ekran Kartı Ve Psu Hariç Sistem Önerisi

Merhabalar arkadaşlar psu ve ekran kartım hazır geriye kalan param 8000TL render yapıp oyun falan oyniyacam adreslenebilir rgb olmasını istiyorum bir çok parçada kasa ram falan onun dışında pek bir kriterim yok yardımcı olur musunuz?
  7. Axy's

8000 ₺ sistem önerisi

Merhabalar arkadaşlar yazdığım bütçeyle rtx 3070 li bilgisayar toplamak istiyorum diğer ekipmanları önerebilir misiniz ama ekran kartı rtx 3070 olucak.
Top Bottom