Arama sonuçları: *

1. Axy's

Bilgisayar bir anda donuyor?

Merhabalar bilgisayarım valorant oynarken alt tab yaptığım anda donuyor oyunu oynarken herhangi bir fps düşmesi anlık donma olmuyor ama alt tab yapsam bir anda donuyor yardımcı olur musunuz acaba problem nedir ? İ9 10850k İşlemci RTX 3070 Ekran Kartı Corsair Vengeance RGB PRO 8X2 3600Mhz Ram 1TB...
  2. Axy's

Trojan virüs bulundu ?

Merhabalar bir süredir arada sırada windows virüs koruma trojan tehtid bulundu diyor bulduğunu kaldırıyorum ancak biraz zaman sonra yine buluyor . AVG Premium var bende onunla tarıyorum bir şey bulamıyor yardımcı olur musunuz.
  3. Axy's

Bilgisayarımda kaçak akım var ?!

Merhaba ; Başlıkta olduğu gibi nasıl söyleneceğini bilmediğim için en anlaşılır şekilde yazdım bilgisayarımda kaçak akım var ve neden bilmiyorum . Şöyle anlatayım oyun oynuyorum örneğin hafiften bir donma oluyor arada (ki böyle bir bilgisayarda olmaması gereken bir şey i9 10850k 16gbram rtx 3070...
  4. Axy's

Bilgisayarım kasıyor ve ısınıyor.

Merhabalar , aşağıda özelliklerini belirteceğim daha 7 8 ay önce topladığım bilgisayarım çok basit oyunlarda bile kasmakta ve aşırı ısınmaktadır ne gibi problemi olabilir acaba yardımcı olabilir misiniz ? Örneğin:Phasmophobia en düşük ayarlarda kasıyor , bazen Dota 2 de aniden görüntü donup...
  5. Axy's

Yeni aldığım bilgisayar durduk yere donuyor.

Merhabalar yakın zamanda topladığım masaüstü bilgisayar durduk yere bir anda donuyor ne ses var ne hareket görüntü olduğu gibi monitörde kalıyor. İşlemcim:İ9 10850k Ekran kartı:Zotac rtx 3070 twin edge Ram:Corsair rgb vengeance pro 3600mhz 2x ssd:Samsung 980 m2 ssd 1tb psu:xpg core reactor 650w...
  6. Axy's

İşlemciyi takarken zorlanması normal mi?

Merhabalar yeni bir bilgisayar topluyorum ve ilk defa intel işlemci aldım.İşlemciyle anakarttaki ok yönlerini doğru getirip tam montajı yapıcaktım baya bi zorlandı aşağı indirirkende sanki anakarttaki pimler eziliyor gibi ses geldi hafiften hemen kaldırıp çıkardım işlemciyi.Bunun olması normal...
Top Bottom