Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım 1000tlye kadar klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba 1000 TL'ye kadar önerebileceğiniz klavye var mı ? Bütçeye göre mekanik olmaz sanırım ama varsa atarsanız sevinirim
  2. Y

80 TANE FAMİLİA TUVALET KÂĞIDI 354TL (ates emojisi)

Alınabiliyor mu şu an ?
  3. Y

20 25 k arası hazır sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba bu fiyat aralığında hazır sistem öneriniz var ise alabilir miyim
  4. Y

Yardım Ambiyans led düzgün çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba ali expresten ambiyans led aldım düzgün çalışmıyor ürünün yazılımı da var görüntüleri ekledim. Linkte ki görüntü yayılımı gibi olmuyor yardımcı olur musunuz ? link https://tr.aliexpress.com/item/1005...st_main.4.119b3d12myc5E0&gatewayAdapt=glo2tur 1734632970 yok mu anlayan...
  5. Y

Ambiyans led düzgün çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba ali expresten ambiyans led aldım düzgün çalışmıyor ürünün yazılımı da var görüntüleri ekledim. Linkte ki görüntü yayılımı gibi olmuyor yardımcı olur musunuz ? link...
  6. Y

Çözüldü✓ Aula f75 makro destek

adamsınız
  7. Y

neye hocam ?
  8. Y

arkadaşlar merhaba f75in bildiğiniz gibi sağ üstünde analog tuşu mevcut kimisi ses ayarı için kimisi rgb değişimi içim kullanıyor. Bende otomatik seste ayarlıydı klavyeyi sıfırladıktan sonra rgb değişime döndü. Uygulamasından değiştiremiyorum tekrar ses azalt yüksel kapat moduna çevirmek...
  9. Y

❌İndirim Bitti! 1990 TL RAZER DEATHADDER V3 PRO FAKER EDITION Mağaza Stok

Teşhir ne oluyor arkadaşlar
  10. Y

Çözüldü✓ Ssd için yardım b450mk2

Teşekkür ederim reis
  11. Y

Çözüldü✓ Ssd için yardım b450mk2

Arkadaşlar merhaba https://ty.gl/a534a5q7uikeh https://ty.gl/227fdc561vdcc Bu iki ssdden birini almayı düşünüyorum anakartım b450mk 2 sorun yaşar mıyım uyum sorunu olur mu yardımcı olur musunuz ?
  12. Y

Ajazz AJ159 Pro sorunu

Hocam driveri indirdiğin ekranda, yankış hatırlamıyorsam sağda ki driveri indirdin. Bir de sol da indirme işlemi var mini bir program onu da indirmen lazım
  13. Y

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Arkadaşlar Bu klavyeye uygun bilek desteği öneriniz var mı ?
  14. Y

35-40 k bütçeli sistem önerisi

Arkadaşlar merhaba bu fiyat aralığında sistem önerisi var ise alabilir miyim amd tercihim
  15. Y

Temu iade için yardım

Adamsın
  16. Y

Temu iade için yardım

Arkadaşlar merhaba temuda bildiğiniz gibi 670 tl minimum sepet tutarı var. Bu tutarı ulaşıp sipariş verip daha sonra bazı ürünleri iptal ettim. Yani minimum sipariş tutarının altına indi. Sorun olur mu ?
  17. Y

Arkadaşlar gümrüğe takılır mj ?
  18. Y

Yardımcı olacak var mı
  19. Y

Arkadaşlar böyle gümrükte sorun olur mu ?
  20. Y

Beyaz stoğu gelince haber eder misiniz
Top Bottom