Arama sonuçları: *

1. Axy's

Furmark değerler normal mi ?

Gördüğünüz değerler çıktı arkadaşlar. Preset:1440 (QHD) olan testi yaptım sizce nasıl fanlar baya çalıştı falan normal mi ?
  2. Axy's

3090 17.500TL ? Nasıl ?

İkinci el Asus TUF Rtx 3090 17.500 çok mu yoksa normal mi yoksa kaçırmayıp hemen yapışayım mı ?
  3. Axy's

Öneri RX 6900XT mi RTX 3090 mı ?

Evet başlıktan belli olduğu gibi sizce hangisini almalıyım. Sistemim altta max 2k oyunlar oynayacağım. İ9 10850K Corsair Vengeance RGB PRO 8x2 3600mhz ram Başka bir etken var mı sanmıyorum bir de monitörüm 2560x1440p teşekkürler şimdiden.
  4. Axy's

8 ay miningli ekran kartı?

Merhaba Gigabyte 3090 vision oc 8 ay mining yapıldığını söylüyor arkadaş bu kart alınır mı ? Test ederek alacağım furmark testinde kaç değerleri alırsam alınabilir kaç değerlerin üstünde görürsem alınmaz yardımcı olur musunuz ?
  5. Axy's

8 ay mining yapılmış 3090?

Merhaba ekran kartımı 3070ten 3090 a geçeceğim. İkinci el gigabyte vision 3090 buldum faturası yok kutusu var sordum 8 ay mining yaptım dedi. Acaba ne kadar güvenilir ?
  6. Axy's

4 ay miningli ekran kartı?

Merhaba 4 ay miningte kullanılmış xfx rx 6800 ekran kartı alınır mı ? 4 ay mining ömrünü ne kadar tüketmiştir ?garantisi falan duruyormuş arıza durumunda garanti kapsamından yaparlar mı ?
  7. Axy's

Ekran kartının fanlarının hızlı dönmesi ?

Merhabalar yakın zamanda yeni bilgisayar toplamaya karar verdim ancak malum stok sıkıntısı olduğu için ekran kartını bulur bulmaz aldım.Zotac rtx 3070 twin edge.Boş boş durmasın diye halı hazırdaki sistemime montajını yaptım psum düşük olduğu için psuyuda değiştirdim.Buraya kadar hiçbir sıkıntı...
  8. Axy's

Ekran kartı güç girişi sorusu

merhabalar rtx 3070 ime ilk 6+2 yi böyle taktım acaba o 2.ayrımdakini taksam sıkıntı olur mu yoksa diğer psudan diğer pcıe kablosunu mu kullanmalıyım
  9. Axy's

Zotac Rtx 3070 Psu Önerisi

Merhabalar yakın zamanda Zotac Rtx 3070 ( https://www.zotac.com/us/product/graphics_card/zotac-gaming-geforce-rtx-3070-twin-edge#spec ) aldım ancak giriş olarak 8x2 16 pin girişi istiyor psu olarak bunu almak istiyorum ( https://www.xigmatek.com/product_detail.php?item=288 ) 6+2 x2 pin girişi...
  10. Axy's

n11.com güvenebilir miyim

Merhabalar.N11 de bir satıcıdan ekran kartı buldum ancak güvenemiyorum kutusu açılmış ürün yollar yada başka ürün yollar diye böyle bir durumla karşılaşınca ne gibi bir harekette bulunmalıyım.
Top Bottom