Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

internet port doluluğu sorunu

yeni taşındık bartın merkeze oturduğumuz binaya internet bağlatamıyoruz üst kat ve alt katımızda herkezde net var ama biz port doluluğundan net bağlatamıyoruz türk telekomu aradık dilekçe yazdık valilik üzerine babam yazdı aradan 1 hafta geçti hala hiç haber yok sanırsam 15 gün içerisinde geri...
  2. oğuzhan18

Mileni. Com rezaleti

Bartın merkeze taşınalı 2 hafta oldu binada alt yapı yok her firma 35 mps veriyor yüksek hız olmadığı için ucuza kaçtık 4 gündür eve İnterneti bağlamaya kuruluma gelecekler hala gelemediler. Müşteri hizmetleri sürekli acil için ekiplere bildirim gönderiyor ama giden yok gelen yok bartın merkezde...
  3. oğuzhan18

Türknet Port doluluğu

Merhaba bartına taşındık burda herkes ttnet var sağlayıcısı var dediler ama türkneti aradım altyapı var dediler ama Port yok dediler Port başvurusu içinde yanlış duymadıysam türk telekom arayın dediler kaç hız alabileceğimi söyleyemediler Port başvurusu ücretsiz kesin olarak açtırıp yüksek hız...
  4. oğuzhan18

DNS sunucusu yanıt vermiyor. kablonet

2 gündür nette sorun var oyunlarda ping oluyor geçikme oluyor diskordda konuşurken yeşil yanan ışık kırmızı oluyor reset attım bir çok kez. sorun nedir müşteri hizmetlerini aramadan sizlere bi danışayım dedim
  5. oğuzhan18

Kablonet fiber kullanan varmı ?

merhaba arkadaşlar kablonet fiber kullanan varmı kullanıyorsa ne kadar fiyat ödüyorlar kaç upload kaç dowland alıyorlar yazıp bilgilendirirlermi ? şu anda kullandığım 100 mps 100 tl ödüyorum türknetde 1000 dowland 1000 upload 100 tl kablonet merak ettim.
  6. oğuzhan18

Kablonet düşük upload sorunu

Merhaba arkadaşlar ben çok öncesinde 5.60 5.80 gibi upload alırdım şimdi artık 4.20 upload almaya başladım uzun süredir değişmiyor aradıklarımda sıkıntı olmadığını söylüyorlar neden düşmüş olabilir bi fikriniz varmı ?
  7. oğuzhan18

Kablonet upload sorunu

Merhaba arkadaşlar kablonet kullanıyorum upload benim normal pakete göre 5mps çok uzun süredir uploadıma bakmıyordum 5.70 5.80 felan gelirdi şimdi bi bakıyım dedim 4.60 gösteriyor vaadettiği hızıda gösteremiyor ethernet kablosu kullanıyorum salonda internet kotam uzaklıkla bi alakası varmıdır acaba.
  8. oğuzhan18

Kablonet paketim 24 mps ama 50 mps alıyorum neden ? (çözüldü)

Merhaba 5 yıldır 50 Mbps hızında Kablonet kullanıcısıyım altyapımız yok bugün aradılar evimin burada çalışma olduğunu sölediler ve benim güncel paketim senelerce 24 Mbps yeni öğrendim bana dedilerki hızınızı 35 Mbps yükselteceğiz diye teklifte bulundular bende 50 Mbps aldığımı söledim...
  9. oğuzhan18

ağ bağlantılarım ethernet durumu hız 100 mb/sn

Merhabalar bu resimde gösterdiğim yerde hız 100 mb/sn yazıyor ama ben Speedtest yaptığım sonuçta 47 download 4.70 falan upload alıyorum paketimden dolayımı yoksa bir sıkıntımı var 1 sene önce tam 50 download 5.70 tarzında upload alırdım birazcık düşmeler olmuş problem nedir acaba bilgilendirir...
  10. oğuzhan18

kablonet 50 mbps den 25 dowlanda düşmesi ?

Arkadaşlar kablonet kullanmakdayım dowlandım 50 uploadım ise 5 geliyor steamdan oyun indirdiğimde ise 6.1 de indiriyorum bazen sıkıntı yok bazen bakıyorum dowlandım 2.3 hızına düşüyor speed test atıyorum dowlandım 25 mps upload normal 5 oluyor belirli saatlerde düşüşmü oluyor neden böle bir...
Top Bottom