Arama sonuçları: *

1. oğuzhan18

Pre Workout önerir misiniz ?

Arkadaşlar bu ikisinden hangisi 1k.g almak istiyorum. Özellik ve içerik olarak hardline nox2 çok iyi dendi bana fazla anlamıyorum. Diğer ürün ise kingsize yada başka öneriniz var mı neden? 1...
  2. oğuzhan18

Hardline Nox 2 1090 Gr nasıldır

Bu preworkout almayı düşünüyorum nasıldır içeriği çok fazla ve 36gr çok fazla deyil mi. Kullananlar var mı? https://m.supplementler.com/urun/hardline-nox-2-1000-gr-533?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAnrOtBhDIARIsAFsSe50gr2LUg8O8e9ADchXXmSYdQt4p7KOkRTv_fdZFWL_zOjbZnS4zjJcaAvflEALw_wcB
  3. oğuzhan18

Pre Workout önerir misiniz ?

arkadaşlar creatinle beraber kullanıcam öneriniz nedir markacı olmayın yeter içindekiler önemli aklıdmdan geçen bu var şu an fazlaca etkisini gören olmuş ama içinde galiba Sitrulin Malat yok yada az galiba yorumlara göre. 1...
  4. oğuzhan18

Yarın implant yaptırıyorum tecrübeli olan var mı ?

yarın 2 dişime implant yaptırcam biraz heyecan var 2 dişe 24bin ücret söylediler markası alman olacakmış. ameliyat sırasında uyuşturcaklar ama sonrasında çok ağrı sızı olur mu sizce yaptıranlar bilgilendirirler mi acaba beni kaçış yok zaten merak ediyorum.
  5. oğuzhan18

2 dişime implant yapcaklar yaptıran var mı ?

arkadaşlar ilk defa dişçiye gittim bazı 2 dişim çatladı yamuldu düştü sonra boşluk oluştu. 2 dişime implant yapcaklar ilk ay 12k vercem diğer ay 12 vercem bitçek süreç çok zormu geçicek ağrı sızı olayları felan bilgilendirirmisiniz.
  6. oğuzhan18

Diş yaptırma hakkında öneri

Arkadaşlar sağ ve sol olmak üzere köpek dişimin arkasındaki dişler çatladı düştü iki tarafında neden böyle oldu anlamadım boşluk var iki taraftarda. 2 diş yaparlarmı takma yada yeni yapılan dişler sağlam oluyormu yemek yerken yada ağrı felan olurmu anlayan birisi aydınlatır mı
  7. oğuzhan18

ronic gainer ultimate hakkında

Arkadaşlar bu ürün kilo aldırıyormuş arkadaş tadını beğenmediği için bana verdi açılmış sadece 2 ölçek kullanılmış yani ağzına kadar ful. Kilo aldırdığı için bende kullanmak istemiyorum. Açılmış olduğu için satılır mı kaça gider hepsi ayrı ayrı acaba? Kilo aldırmasa ben kullanmak isterdim...
  8. oğuzhan18

Kulak işitme sorunu atıştan sonra

Sabah 10 da açık alanda atışım vardı özel güvenlik için 25 tane attık 3 5 7 sıra dizilmiş vardı bende ortadaydım sabah 10 dan beri sol kulağım kapalı çok az duyuyor hasar almışımdır sizce tahmini
  9. oğuzhan18

Gebelik Testi Kolayca Alınır Mı? Sonuç negatif

Eczaneye gidip almaya gidicem Bi arkadaş için kendisi alamıyormuş direk veriler dedi ama konuyu uzatmadan direk eczaneden isteyince verirler mi reçetesiz gibi.
  10. oğuzhan18

yeni spor sonrası gelen büyük ağrılar

Merhaba arkadaşlar arkadaşımla dün spor salonuna yazıldık o neler yapılcağını biliyordu beraber çalıştık. ve bu arada çok ham durumdayım çoku uzun sürece evden çıkmadığım için sadece oyunlara vermiştim kendimi uzun aradan sonra spora başlayınca çıktık felan kollarım geriliyordu kasılıyordu...
Top Bottom