Arama sonuçları: *

• Users: Vent
  • Order by date
  1. V

Arctis 5 Mikrofon Sesi Videolardaki Gibi Değil

Arkadaşlar 1 gün önce arctis 5 2019 edition aldım. Steel Series GG yi kurdum ve ayarladım ancak discorda konuştuğumda arkdaşlarım sesin aşağıdaki linkteki gibi gelmediğini söyledi galiba ayarlarında windows yada herhangi bir yerde yanlışlık yaptım yardımcı olur musunuz ? (Windows Sonic kapalı )...
  2. V

A2 slotumda farklı ram var b2 slotunda farklı ram var biri undefined gösteriyor sıkıntı çıkarmı ?

Undefined ram sıkıntı çıkarırmı her ikiside cl voltaj mhz DDR değerleri aynı markaları farklı eskisi tanımlı yenisi undefined
  3. V

Undefined Ram Nedir ?

Pc ye ekstra farklı marka 8 gb ram taktım undefined gösteriyor ancak 16 gb olarak sıkıntısız çalışıyor
  4. V

Bir Anda Fanlar Çok Hızlı Ve Sesli Dönüyor Ve Monitör Gidiyor

Arkadaşlar rust oynarken fanlarm aniden deli gibi dönmeye başlıyor ve monitörüm gidiyor ama kasa açık duruyor , watmannı arttırmıştım o yüzden olabilirmi ? Ekran Kartı : XFX RX 590 İşlemci : Ryzen 5 2600x
  5. V

Eski Ramdan Farklı Ram Takmak

:)
  6. V

Yok kendim topladım ?
  7. V

İnternette sıkıntı çıkmaz yazıyor 1610037137 marka sistem derken ?
  8. V

Bilgisayrım laptop değil eskide değil
  9. V

ne gibi bir sıkıntı olabilir
  10. V

Bilgisayarıma ram takmak istiyorum eski ramle markası veya mhz i farklı olursa bir sıkıntı olurmu ?
  11. V

Ekranım Aniden Donuyor ve Hiç Bir Şey Yapamıyorum

10 çekin derken %10 değilmi
  12. V

Ekranım Aniden Donuyor ve Hiç Bir Şey Yapamıyorum

arttırdığım halkde hala 4 w kullanıyor bu boşta olduğu içinmidir ?
  13. V

Yardım 200TL Kulaklık Önerir misiniz?

ben hala 711 almanız taraftarıyım ancak tabii ki sizin kararınız
  14. V

neye karar verdiniz ?
  15. V

tabii ki zaten çok sıkan bir yapısı yok başının büyüklüğüne her ütrlü uyum sağlar esnek bir kulaklık
  16. V

ben onu alacaktım ancak bir arkadaşım almıştı ve 2 ay ardından seslerde kesiklikleri başlamıştı o yüzden 711 tercih etmiştim
  17. V

kulak pedlerin içinde kalıyor evet pedleri yeterince yumuşak terletmiyor tabii ki terletiyor ama yazın 3-4 sonunda yavaştan terlemeye başlıyorsun
  18. V

tasarım olarak benim 711 daha çok hoşuma gidiyor sarıyı severim mikrofon açısındanda korkma gayet güzl
  19. V

bass ve vokal olarak gayet iyi bassları güzel alıyor vokalide bastırdığını çok almadım zaten programından bass değerlerini falan arttırabiliyorsun
  20. V

711 in mikrofonu bir tık daha iyi
Top Bottom