W11 den 10 a döndüm hocam, bıktım sorunlarıyla uğraşmaktan (bi güncelleme geldi dualboot daki linux bile bozuldu). Tasarımı daha iyi o yüzden merak ettim yapılıyormu diye.
1741890378
Dosya gezgini miş hoccam ismi, yanlış yazmışım.
Ben sisteme w10 kurunca daha bi akmıştı. Laptop değül gerçi ondandır belki. Şundan bi iki ayar dene, kapalı kalmıstır belki.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/nihai-windows-10-11-hizlandirma-rehberi.721072/
Nedensiz TR deki kablo sepetleri hayli uçuk 800tl den başlıyo. Aliexpress de vergilerle total 400 E buldum aldım. Daha gelmedi. İlk indirim yoktu bende ilk indirimle daha ucuza gelebilir...
Sen korsan oynadıkça oyunlara resmi tr dil desteği gelmemeye devam edicek. Bu hesap satış da bile aynı. Firmalar fazla kazandırmayan dilleri eklemiyor işte.
Çıkışta fiyat uçuk olr hype lı ürün diye. Hazır sistemler gelince 21k(600 dolar) çıkışına %60 vergi ve %20 satıcı kar (%20 iyimser) koyarsak aşağı yukar 40.320 TL civarı dedim. Ama bu zamanla düşer, yani umarım.
Çıkınca türknet saolsun 5dk da beşiktaş yapıp indirdim. Bi tık cilalamışlar okadar. Çok beklentiniz olmasın. Ama gece atmosferi bayaa bi iyi olmuş. Yada alevler. Alevli mermi hilesi yazıp bikaç arabaya sıkın gaayet güzel gözüküyor.
Sen de haklısın dostum, sonucta gta 6 yolda daha ellemezler. Ben beklentiyi bi tık yüksek tuttum sanırım. Neyse ki paragöz rocstar bedavaya verdi güncellemeyi.