Arama sonuçları: *

1. Arif0

🔥İndirim 🔥Eti Puf Kakaolu Bisküvi 18 g x 48 Adet 135TL🔥

Çocukluğuma dönüyom bunlardan yiyince : D
  2. Arif0

5k wireeles kulaklık önerisi

5,5k ya kadar kulaklık bakıyorum. Ağırlıklı olarak cs2 oynuyorum ve mikrofon kalitesi önemli. Wireeles olması gerek iyi forumlar :D
  3. Arif0

HyperX cloud 3 mu steelseries nova 5 mı sizce hangisi daha iyi?

Cs2 için hangisi daha iyidir ?
  4. Arif0

Win11 den W10'a geçtim fps öldü!

Ben sisteme w10 kurunca daha bi akmıştı. Laptop değül gerçi ondandır belki. Şundan bi iki ayar dene, kapalı kalmıstır belki. https://forum.donanimarsivi.com/konu/nihai-windows-10-11-hizlandirma-rehberi.721072/
  5. Arif0

9070 xt neden satışta değil

RT performansı baya iyileşmiş. Öküz gibi rx6800 kartta RT açınca dağıtıyo kendini. Arada kaldım valla.
  6. Arif0

9070 xt neden satışta değil

RX 6800 var elimde, ddr4 sistem. Sizce rx 9070 ile değişilir mi ?
  7. Arif0

🔥İndirim Kablo sepeti 400TL (ve altı)

Nedensiz TR deki kablo sepetleri hayli uçuk 800tl den başlıyo. Aliexpress de vergilerle total 400 E buldum aldım. Daha gelmedi. İlk indirim yoktu bende ilk indirimle daha ucuza gelebilir...
  8. Arif0

🔥İndirim 🔥 ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 29.999 TL🔥 (TEKRARDAN STOKLARDA)

Sandeymandeytursdaysesseskdey
  9. Arif0

🔥İndirim 🔥 ASUS PRIME GeForce RTX 5070 OC 29.999 TL🔥 (TEKRARDAN STOKLARDA)

5070 OC ye 12gb Vram hangi CEO dan çıktı aw. Koyun sunlara artık 16Gb, 2K yeni oyunlarda ucu ucuna olur 12Gb.
  10. Arif0

🔥İndirim Xbox Store'da RDR 2 117TL

Sen korsan oynadıkça oyunlara resmi tr dil desteği gelmemeye devam edicek. Bu hesap satış da bile aynı. Firmalar fazla kazandırmayan dilleri eklemiyor işte.
  11. Arif0

9070 xt Fiyat tahmini yapalım

Düzeltim
  12. Arif0

Bizim fiyatlara bakarkene
  13. Arif0

Benim bildiğim yurtdışı ürünler %60 a tabi. Satıcı kargo ile getirtse %60, AB içi %30.
  14. Arif0

GTA 5 enhanced epic games

Bakmadım hocam, gta online bana göre değil. Bi 1 saat hikayede takılıp sildim. Gta+ vardı ana ekranda normalde varmı ?
  15. Arif0

Çıkışta fiyat uçuk olr hype lı ürün diye. Hazır sistemler gelince 21k(600 dolar) çıkışına %60 vergi ve %20 satıcı kar (%20 iyimser) koyarsak aşağı yukar 40.320 TL civarı dedim. Ama bu zamanla düşer, yani umarım.
  16. Arif0

GTA 5 enhanced epic games

Çıkınca türknet saolsun 5dk da beşiktaş yapıp indirdim. Bi tık cilalamışlar okadar. Çok beklentiniz olmasın. Ama gece atmosferi bayaa bi iyi olmuş. Yada alevler. Alevli mermi hilesi yazıp bikaç arabaya sıkın gaayet güzel gözüküyor.
  17. Arif0

GTA 5 Enhanced sanki aynı gibi?

Sen de haklısın dostum, sonucta gta 6 yolda daha ellemezler. Ben beklentiyi bi tık yüksek tuttum sanırım. Neyse ki paragöz rocstar bedavaya verdi güncellemeyi.
  18. Arif0

Aynısı bende oldu RX6800 1080p de 65fps üstü bikac saniye cıkıyo. 1741131716 Bi RT güncellemesi yapmışlar başka da bişey yok. En azından texture felan güncelleselerdi ne bileyim. Ha tabii ki güncelleme bedava çıktı o kurtarıyo. Bunuda büyük ihtimalle gta 6 çıkmadan gta5 in suyunu sıkalım da gelen...
  19. Arif0

Her şeyi Ultra ya çektim ve sabit FPS alıyorum da. Bu oyun aynı ya. Hiçbir şey değişmemiş gibi, ya da ben mi öyle hissettim. Net cafe de nasılsa haala öyle. Her şeyi fulledim RT dahil. Hatta oyunun siz açmadığınız surece açılmayan yüksek grafik gölgeler ve uzaklığını da açtım. Siz ne düşünüyorsunuz?
  20. Arif0

Masa kabloları düzenleme

Kablo sepeti alamıyorum çünkü masam ince ve nedensiz pahalı. Vidalama harici bir sistem yok mu?
Top Bottom