Arama sonuçları: *

1. Mr Domates

4000-5000 TL Bandında Kaliteli Kablosuz Kulaklık

Şık ve ağırlıklı olarak müzik dinlemek için kulaklık arıyorum. Aklımda SteelSeries'in Arctic serisi var 7P+ ya da 1 Wireless. Önerebileceğiniz kulaklıklar nelerdir?
  2. Mr Domates

Çözüldü✓ Yeni Mouse'umda FPS Drop Yiyorum

Afterburner kurdum ve denedim. Eski Rampage mouse um da ve yeni olan Asus Rog Keris mouseum da değerler şöyleydi. Asus Rog Keris mouse umu hareket ettirdiğimde CPU yani işlemci değerleri artıyor ve GPU yani ekran kartı değerleri düşüyor Rampage mouse um da ise hareket ettirdiğimde bu şekilde bir...
  3. Mr Domates

Çözüldü✓ Max 1200 TL Mümkünse Kablosuz Mouse

Evet kilitlersen çok sevinirim mouse önerisi istedim kavga çıktı :d
  4. Mr Domates

@Mert Özkaya @B1L0 Bir müdahale rica etsem
  5. Mr Domates

@Mert Özkaya @B1L0
  6. Mr Domates

Neyse herkese eyw iyi akşamlar agalar. Adamın üzerine fazla ve gereksiz gittiniz.
  7. Mr Domates

değecekse 1200 anca çıkar ucu ucuna tercihen 1000 veya altı işte
  8. Mr Domates

Bütçem max 1000 ama işte hani 1000 üzerine 100-200 daha katıp farkına değecek bir ürün varsa o
  9. Mr Domates

Rog Keris iyi bir ürün mü onun cevabını alamadım onu da alıp konuyu kapatcam
  10. Mr Domates

Başlığa o şekilde yazmam benim hatam olabilir, başlıktan sonra ki konu mesajını okursanız anlarsınız.
  11. Mr Domates

AJAJJ AJ199 için link alabilir miyim lütfen. Doğru düzgün site bulamadım
  12. Mr Domates

Dediği doğru 1200 Bütçesi max max bütçe hani 1200 bile zor.
  13. Mr Domates

Neyse son bir soru sorup bu konuyu kapatıcam. Herkese Yaptığı önerilerden dolayı da teşekkür ederim. Adamın üzerine gereksiz fazla gittiniz btw. Asus Rog Keris nasıl bir mouse
  14. Mr Domates

Hayır olay tam olarak öyle değil
  15. Mr Domates

Aynı şey değil. Ayrıca ben zaten o önerisinin altına şaibeli diye yazmıştım. Ben sizden mouse önerisi istiyorum ve siz önerdiğiniz için direk gidip alacak değilim. Önerdiğiniz markayı araştırır ve ona göre karar verirdim. Rampage evet çok iyi bir marka değil ama f/p ürünü.
  16. Mr Domates

Bak hocam adam denediği ve beğendiği mouse u önermiş, diğer mouselarla kıyaslamadan kendi denediği mouse u önermiş. Senin adamı küçümsemen ve tepeden bakan ithamlarda bulunman hoş değil. Ben burda Mouse önerisi için açtım birileri kavga etsin veya ego tatmin etsin diye değil. Daha doğru bir...
  17. Mr Domates

Hocam bu mouse un diğerlerinden inanılmaz farkı ne (bilmediğim için soruyorum) 1685132903 Bir de Steelseries ele oturması bakımından sevdiğim bir mouse ama forumlarda vs. baya kötü yorumları vardı. Kullanan var mı bu diğer mouselardan ayıran ne tam olarak (bilmiyorum soruyorum)
  18. Mr Domates

Bu Mouse Biraz şaibeli gibi geliyor bana Rampage ve Kablosuz olması 1685125237 Diğer mouse önerileriniz için de teşekkürler ama 1200 bile zor yani 1300+ daha daha da zor 1685125301...
  19. Mr Domates

Merhabalar, 500-1000 TL arası ama max değecekse 1200 TL'ye kadar Tercihen Kablosuz ama daha iyiyse kablolu da olur Orta-Büyük elliler için önerebileceğiniz mouselar nelerdir?
  20. Mr Domates

Çözüldü✓ Max 500 TL Mouse Önerisi

O yerler bulunduğum yere yakın değil maalesef. 1684582149 Yardımcı Olan Herkese Teşekkürler :peepokalp:
Top Bottom