Arama sonuçları: *

1. BabaYaga89

RTX 4060 vs RX 7600

monitörün 1080p ise ikisi de olur. 2K kullanıyorsan daha üst seviye kart.
  2. BabaYaga89

RTX 5090 Türkiye fiyatı ne olur 200 bin TL ile sistem dizebilir miyim?

Rahat dizilir. 5090 da 120k yı geçmez. Geçerse patlarlar
  3. BabaYaga89

Çözüldü✓ Yeni aldığım 4070 superi iade edip 5070 almalı mıyım?

Kullansa bile fg diye bir şey var yine düşmez oralara hiç bir oyunda ultra ayarlarda. Fiyatı uygun olursa 5070 ti göz kırpıyor yine de :)
  4. BabaYaga89

🔥İndirim Samsung Odyssey G5 27" 2k VA Monitor 6500 TL

Ya senin gözünde problem var ya da aynı monitörden bahsetmiyoruz. Bir bak bakayım aynı monitör mü senin bu paylaştığın monitörle arkadaşın sorduğu monitör. Ürün kodlarına bak bakalım. Anca cevap verme amaçlı cevap veriyorsunuz.
  5. BabaYaga89

Çözüldü✓ Yeni aldığım 4070 superi iade edip 5070 almalı mıyım?

25 e 5070 olur mu?? Nvidia kendisi satsa ne ala. Hele bi vatan bilglsayara gelsin ondan sonra konuşalım :)
  6. BabaYaga89

🔥İndirim Samsung Odyssey G5 27" 2k VA Monitor 6500 TL

Ben kullanıyorum herhangi bir problem yok ghosting konusunda. Fiyat performans bir ürün. VA panel tercih ediyorsan kullanabilirsin.
  7. BabaYaga89

Epic Gamesten oyun yükleyemiyorum dosya boyutu artıyor YARDIM LÜTFEN

Daha önce oyunu aynı dizine kurmuş muydunuz ya da yama vs yapmış mıydınız? Desteğe yazın eğer yapmadıysanız. Bir de ek olarak hard disk kontrol.
  8. BabaYaga89

Kızla İletişim Kurma Taktikleri

Aranan detected...:D
  9. BabaYaga89

Csfloat sitesi pazar sistemi nasıl çalışır kısaca özetler misiniz dostlar?

Keşke oyle olsa.. steam daha az cep yakardı.. Bilen varsa yazsin ben pek ihtimal vermiyorum
  10. BabaYaga89

Csfloat sitesi pazar sistemi nasıl çalışır kısaca özetler misiniz dostlar?

Bosver arkadaş. Yok öyle hem cam kenarı hem 25 kuruş :)
  11. BabaYaga89

Kalıcı Ücretsiz Epic Games Bedava Oyun Alma Sorunu

Sanki gta 5 veriyo :D Hot wheels verdi diye çökmüş adamlar :D
  12. BabaYaga89

Kalıcı Ücretsiz Epic Games Bedava Oyun Alma Sorunu

Merhaba Arkadaşlar, Şu son bir kaç gündür güzel oyunlar verilmekte ama bugunkü Hot Wheels oyununu almayı denediğimde eklediğim resimdeki sorunu alıyorum. Bana özel bir hata değil genel bir durummuş. Bilginiz olsun diye paylaşıyorum.
  13. BabaYaga89

Ryzen 7 5700x mi yoksa Ryzen 5 7500f mi

Biri AM4 biri AM5. Tabii ki yeni sistem toplanıyorsa AM5 tercih edilmeli. İki işlemci arasında göze dokunur bir fark yok.
  14. BabaYaga89

Galax 4070 ti süper MSI MAG Forge 100R sığar mı?

Rahatlikla sigar. Degerler tutuyor. Ayni kasadan ben de kullaniyorum küçük gibi duruyor ama degil.
  15. BabaYaga89

Öneri Anakart ve İşlemci Önerisi (AM5)

O takıntı onda degil bende :) tamamen dediklerine katılıyorum ben de kendi sistemimde 16x2 kullanıyorum ram slotu ariza yapmadikca sorun yok. teşekkürler👏 1734998382 Başka önerisi olan varsa yazsın arkadaşlar. Alacak arkadas da bakiyor linki kendisine gonderdim .
  16. BabaYaga89

Tabi bunda 2 tane m2 yuvası var ram slotları da 4... Arada 750 TL var bence değer ama bu sefer 12k ya dayanıyo 🥵
  17. BabaYaga89

Halihazırda aynı kule tipini ben de kullanıyorum gerçekten hem işini iyi yapıyor hem de çok şık bir ürün. Kendisine de önerdim. Bu anakart ın eşdeğer olarak MSI modellerine ne diyorsun? Giriş seviyesi kartlar sonuçta asus anakart konusunda da gayet güvenilir mantıklı bir tercih olabilir (y)
  18. BabaYaga89

Merhaba Arkadaşlar, Bir arkadaşım intel sistemini amd ye çevirecek. Almışken de haliyle AM5 ve f/p bir kombinasyon düşünüyor. Kendisine elimden geldiği kadar yardımcı oldum işlemcimiz 7500f olacak, zaten incehesapta aşağı yukarı her gaming gecesinde bi 7500f oluyor ama anakart konusunda farklı...
  19. BabaYaga89

Aorus 3070ti vs msi suprim 3070ti

Dogru diyosun da ayni paraya sıfır 4070 var yani. Dlss, frame generation falan açınca oyunda her turlu performansta da 3070ti ı sollarsin. Ayrica 3070 ti alirsan 8gb vram sorunun da olacak. Yine de sen bilirsin bütçe senin.
  20. BabaYaga89

Aorus 3070ti vs msi suprim 3070ti

Hiç farketmez. Bu dönemde 3xxx serisi kart alınması dışında sorun yok :)
Top Bottom