Arama sonuçları: *

1. C

Öneri 500-600tl fps oyunları için kulaklık önerisi

Arkadaşlar arkadaşım sistem topladı ve 500-600tl bütçesi var ömürlük sağlam ses kasabileceği bir kulaklık istiyor önerilerinizi bekliyoruz 1619782503 @Doğukan Fidan @Emirhandkee @mahşerin pompacısı
  2. C

Öneri 150tl bütçeye en iyi kulak içi Bluetooth kulaklık hangisi

Arkadaşlar kulaklığım bozulduğu için ve her seferinde kablodan sorun olduğu için artık kablosuz kulaklık almaya karar verdim, bütçem maksimum 150tl 150tl bandında en iyi kulak içi kulaklık sizce hangisidir. Kullandığınız varsa mutlaka yazın anketteki 2 kulaklığı kullanan herkes memnun sizin...
  3. C

Öneri 300tl bütçeye en fiyat performans kulaklık önerisi

Arkadaşlar sınıf arkadaşım 300tl bütçeye kulak üstü gaming kulaklık arıyor 7.1 şartı yok 300ü çok aşmasını istemiyor bu bütçede en güzel kulaklığı önerebilir misiniz @zbabomen
  4. C

Rampage eaglend mi yoksa Rampage x-jammer mı yoksa rampage sn-rx5 mi

Arkadaşlar yaklaşık 120-130tl bir bütçem var ve bu bütçede bu 3 kulaklığı buldum sizce hangisini alayım rampage sn-rx5 i deneyimleme fırsatım oldu iyi bir kulaklık yeter bana ama rampage x-jammer da kllavi ve iyi duruyor sizce hangisini alayım 1605033570 @Fr4nk1e @KeremMm @strive_for_greatness...
  5. C

Gündelik ve oyunluk kulaklık

Merhabalar arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bana hem gündelik okula giderken dizi izleyebileceğim otobüste müzik dinleyebileceğim aynı zamanda oyun oynayabileceğim bir kulaklık lazım.250 TL gibi bir bütçem var ve benim düşüncem rampage drop çıkarılabilir mikrofonlu bir kulaklık olduğu...
  6. C

rampage r36 drop

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi yaklaşık 250 tl bandında çıkarılabilir mikrofonlu bir kulaklık arıyorum.Bu kulakşık mikrofon kalitesi (baya iyi)ve rahatlığıyla ilgimi çekti.Kullanan arkadaşlar varsa yazabilir mi lütfen.Çıkarılabilir mikrofon çok önemli benim için. Not:Eğer bu fiyat...
  7. C

Gündelik ve oyun için kulaklık

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bana mikrofonu çıkarılabilen bir kulaklık lazım rampage drop düşünüyorum maximum 300tlye gündelik ve oyu için kulaklık önerebilir misiniz lütfen
Top Bottom