Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Asusun itopya indirimlerindeki modemi alınır mı

Arkadaşlar itopyada gece fırsatlarında ne zamandır takip ettiğim ve şuan 340-380tl civarında olan Asusun Bu modemi 290tlye düşmüş sizce bu modemi mı alayım yoksa keenetic omni dsl modemini mı bu daha yüksek fiyattan düştü ve arada kaldım sizce hangisi @alpolojix
  2. C

Öneri 200tl bandında vdsl modem önerisi

Arkadaşlar yaklaşık 200tl bandında modem içi bütçem var 20tl aşabilirim maksimum bana bu bütçede güzel bir monitör önerebilir misiniz keenetıc modeme para yetmiyor önermeyin onu @FarukKusdil @Emirhandkee @Emir Aydın @kandes22
  3. C

En fazla 200Tl modem önerisi

Arkadaşlar 4 yıllık modemim artık interneti tam gönderememeye başladı bende modem alcağım 200tl bütçeye en iyi modemi önerebilir misiniz bana aklımda xiaominin 150tl olan modemi ve tplink archer var
  4. C

tt 300mbps modem nasıldır

arkadaşlar turknete geçmeyi düşünüyorum ama modemle birlikte 108 oluyor ve bizimkiler internete 110tl vermez diye düşünüyorum sizce bu modem yeterli olur mu yoksa modem almalı mıyım not:arkadaşlar altyapı da değişecek fiber veya vdsl olcak haberiniz olsun @ventioNN @TheFreaky @keremcnsz24 @Yasin...
  5. C

Fiber çektirtme sorunsalı ve yavaş internet

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi türk Telekom İnternet kullanıyorum ve gerçekten çok yavaş bina 20 yıllık ama sokakta internet kutuları gördüm türkcell fiber İnternet istiyor galiba altyapı yok nası başvururuz ve kabul edip fiber çekerler mı 300kb down. 300kb.upl. var yoruldum ya...
  6. C

Vodafone İnternet Nasıldır?

arkadaşlar merhaba lanet olası türk Telekomdan Eylül ayında kurtuluyorum çok şükür Allah'ın belaları dan cebimde para kalmadı onlar yüzünden ben Vodafone düşünüyorum aslında ama Max 80-90tlye İnternet söyler misiniz down/upl. yüksek olsun lütfen
  7. C

Türk Telekom hız arttırma

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi türk Telekom internet kullanıyorum ve 1 yıllık sözleşme var daha . 8mbps olarak anlaştık ama 3mbps geliyo en fazla pcde (baya eski bir laptop) sizce sorun internette mı yoska laptopta mı eğer internetteyse nasıl hız arttırırım
Top Bottom