Arama sonuçları: *

1. blueshdream

AULA F75 gıbı bı şans tekrar gelırmı

vallahi billahi marjinallikle falan alakası yok mesela ajazz 159 çok övüldü ve haklılar çok güzel mouse fiyatına göre. ben f75 i aldığım fiyatına verdim şahsen abartılan bir ürün olduğunu düşünüyorum. ama yazdıklarımı okurken klavyeye bok gibi dediğimi düşünmüşsün ben öyle demiyorum. standart...
  2. blueshdream

redragon klavyelerine bakabilirsin arada farkları yok bence. yani burda söylemek istediğim kaçırdım diyen arkadaşların üzülmesine gerek yok çünkü bişey kaçırmadılar :D
  3. blueshdream

arkadaşlar sizin kalite dediğiniz tam olarak nedir onu anlamamız lazım önce bence. evet klavyenin sesi çok güzel bende o yüzden almıştım ama; yazılım desteği çok kötü yarı çalışıyo yarı çalışmıyor, fn tuşlarında bug var bazen F tuşları buga giriyor(kronik sorun globaldede aynı sorun var), basım...
  4. blueshdream

kral emin ol bişey kaçırmadın. aşırı abartılan bir klavye. aldım kullandım ve hiç beğenmedim. evet fiyatı uygun ama kalitesinin iyi olduğu anlamına gelmiyor maalesef.
  5. blueshdream

700 Bin tl param var ev almak istiyorum

valla çok araştırdım ama kafam bi o kadar karıştı. yatırım tavisyesinden daha çok en mantıklı yol arıyorum çünkü zaten amacım ev alabilmek. btc veya fon tarzı bir yatırım düşünmüyorum sadece taksitle nasıl ev alabilirim
  6. blueshdream

700 Bin tl param var ev almak istiyorum

merhaba dostlar 700 bin tl param var 2 aydır tl mevduat faizinde bunu nasıl değerlendiricem bilemiyorum. btc gibi riske girmekte istemiyorum. bu parayı peşinat olarak sayıp taksitle ev nereden ve nasıl alabilirim? fikri olan var mı? edit: istanbul bahçelievler civarı ev almak istiyorum
  7. blueshdream

Çözüldü✓ Yarın komşudan bu sistemi alayım mı?

fiyat iyide işlemci ve ekran kartı eski ya. maks 1 1.5 sene götürür bence.
  8. blueshdream

Yardım MSI VS REDRAGON Hangisi daha iyi

bence pusat k3 pro https://forum.donanimarsivi.com/konu/herkesin-aradigi-100-klavye-pusta-k3-pro.1063528/
  9. blueshdream

Bu numlock klavye alınır mı ?

hocam bu fiyat verilir mi ya bana absürt yüksek geldi bilemedim.
  10. blueshdream

Herkesin aradığı %100 Klavye Pusta K3 PRO!

Merhaba dostlar, Uzun zamandır %100 klavye arıyordum. Hem uygun fiyatlı hem de %100 tuş dizilimi + makro tuşları + multimedya tuşlarının olması benim için çok önemliydi. Büyük enter tuşu, mekanik klavyelerin seslerinin çok yüksek olması rahatsız ediyordu. Low profil mekanik klavyelerin tuş...
  11. blueshdream

🔥İndirim Monster Pusat k3 pro 1.499 TL (klavye)

Sizce logitech g g213 prodigy mu yoksa pusat k3 pro mu ?
  12. blueshdream

Çözüldü✓ Zenith pro fiyatının en iyisi mi?

7800x3d işlemcim var ama 4kda kullanmıyorum ben 4k ile 2 k arasında ki farkı anlamadım zaten :D ama 4k da kullansamda kasma donma falan olmadı hiç
  13. blueshdream

Çözüldü✓ Zenith pro fiyatının en iyisi mi?

yaklasık 2 3 aydır zenith pro kullanıyorum. aşırı memnunum iyi ki almışım diyorum. tavsiye ederim
  14. blueshdream

Yardım KULAKLIKTAN DOĞRU SESİ ALAMIYORUM

hocam diğer çıkışları seçtiğim zaman ses gelmiyor maalesef hiç bir şekilde. denetim masası ses ayarlına girdiğim zamanda hat kısmında varsayılan seçiyorum ama ses yine gelmiyor maalesef 1737574729 mesela jak girişini taktığım zaman kulaklık olarak seçiyorum ama ses gelmiyor bu sefer çıkış...
  15. blueshdream

Yardım PC Masası Önerebilir misiniz?

bende kullanıyorum sıfır sallanma
  16. blueshdream

Yardım PC Masası Önerebilir misiniz?

https://www.trendyol.com/ceramical/metal-ayakli-calisma-masasi-160cm-cam-p-99925392?boutiqueId=61 satıcının farklı boyutta masalarıda bulunuyor
  17. blueshdream

kimsenin fikri yok mu yahu
  18. blueshdream

Merhaba dostlar ilk defa iem kulaklık aldım ( 7hz zero 2) bu kulaklığı anakartın arkasında ki yeşil olan jak girişine taktım ve windowstan hoparlor cıkısını seçtim ancak öyle ses geldi ama sesler aşırı tiz geliyor. doğrumu kullanıyorum emin değilim. sadece resimde takılı olan yeşil girişe takıp...
Top Bottom