Arama sonuçları: *

1. goalp

10000 TL'ye Direksiyon Seti Alacağım Nelere Dikkat Etmeliyim?

Teşekkürler hocam. FFB boşluğu oluyormuş ama çok bir sıkıntı olacağını sanmam. 8 bin liraya vitessiz G29, 10 bin lirayada vitesli bir G29 buldum. Yakın bir zamanda ikisinden birini alacağım. T150 1080 derece ancak G29 900 derece çok bir farkı olacağını sanmıyorum. Vaktinizi ayırdığınız için...
  2. goalp

Hocam bir kaç sorum olacak. G29 dişli sisteme sahip olduğu için çok sesli çalıştığı söyleniyor gece sıkıntı çıkaracak bir ses mi yoksa oda içinde duyulan bir ses mi? Ayrıca T150 Pro ile G29'un shifter'ını kullanan bir kaç insan görmüştüm böyle bir şey mantıklı olur mu? G29'un ikinci elleri 9.000...
  3. goalp

Kayseri'deyim hocam eğer kargo ile yollayabilecek güvenilir bir satıcı bulabilirsem güzel olacak.
  4. goalp

Oradan bakıyorum zaten.
  5. goalp

13 bin liraya güzel bir T150 PRO buldum ancak kargo ile yollayabilir mi bilmiyorum.
  6. goalp

2. el sitelerinde 10 bin TL altında T150 PRO pek bulamadım maalesef.
  7. goalp

Merhabalar genelde F1 24, Assetto Corsa, Assetto Corsa Competizione, Dirt Rally gibi oyunları oynamayı seven biriyim. Bir hevesle direksiyon seti almaya karar verdim ancak ilk kez alacağım için ve daha önce kullanmadığım için nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum. Ayrıca alıp bir süre sonra sıkılır...
Top Bottom