Arama sonuçları: *

1. N

🔥İndirim 3 FANLI 750W 80+ BRONZE AKVARYUM KASA 3278₺

Bir sey sorucam power supplyi anakarta baglamadan fise taksam calisiyo mu diye sorun olur mu
  2. N

Ya zaten ilk defa pc topluyom biraz da butce sıkışık diye aldim oyle, para olunca psu guncelleyebilirim, gigabyte rx 7700 xt ve ryzen 5 7600 var zorlanmadan calistirir diye umuyorum
  3. N

Sitedekinin aynisinsanirsam fakat bunda pcie 5.1 ready yaziyor, bir de 24 pin atx kablosunun 1 pini bos 1inde 2 kablo var normalde de boyle mi sorun mu var
  4. N

Sabah islemci sogutucum gelicek kurunca gorucez bakalim nasil, hicbi yerde yorum da bulamadim kasa hakkinda sanirim ben denek olucam 🙂
  5. N

Segotep Brave W1 kasa alınır mı?

Aldin mi
  6. N

Sabah atarim, non modular bi psu tum kablolari icinde lehimli sanirsam tak cikar yok kasa cok tatli duruyor hosuma da gitti fakat psu'ya guvenemedim fanlari da yarin aksam pcyi kurunca gorucez bakalim nasilmis
  7. N

Segotep sg 750 b ama hicbi yerde bulamadim, kasa kaliteli duruyo malzeme kalitesi iyi fanlari daha test etmedim fakat bende psu'ya guvenemedim, yeni psu mu alsam bunla kursam mi bilemedim
  8. N

Fiyat performans 27" QHD monitör ariyorum

Merhaba ips 27 inch QHD monitör ariyorum yenileme hizi yuksek olursa iyi olur pivot olsa iyi olur ds olmasa da ölüm değil (vesa uyumluysa) bütçem 7000 tl civarinda, şimdiden teşekkürler
  9. N

Colorful Battle-ax B650m-plus V14 overclock

Colorful Battle-ax B650m-plus V14 aldim (henuz gelmedi) fakat overclock desteklemiyomus sanirsam, ryzen 5 7600 islemcim base clock hizinda mi calisicak, arttirmak mumkun deil mi
  10. N

Kule tipi işlemci soğutucusu önerisi

Oldu şimdi teşekkür ederim
  11. N

Geçersiz diyo
  12. N

Selam150 kodu calismadi hocam canin sağolsun
  13. N

Kasam maks 158 mm sogutucu destekliyor, baktim fakat yüksekliğini bulamadim, kac mm biliyo musunuz 1738869501 Yüksekliği kac milimetre acaba
  14. N

Merhaba arkadaslar, yeni sistem topluyorum, bir çok parçayı sipariş ettim, amd ryzen 5 7600 islemci ve rx 7700 xt ekran kartim var, malum fiyatlardan dolayi butcemde bir sey kalmadi, mumkunse 900 tl alti maks 155 mm kule tipi soğutucu önerir misiniz, mümkünse cift fanli olsun, teşekkürler
Top Bottom