tyt bilmeden ayt yani bazı konular tabii ki çözülebilir aytde 2. dereceden denklemler bilmek aytnin geri kalan konularında seni çok rahatlatır mesela ama en iyisi tyt üzerinden ayt ye gitmektir sıkı çalışırsanız sınav anını da güzel yönetirseniz başarılı olursunuz
d diskinden c diskine alan taşıma yazın yt ye öyle bir video vardı 2 ayrı disk için miydi yoksa biçimlendirilmiş tek disk için miydi hatırlamıyorum ama söyler videoda
Merhabalar, 1500 bandında belki biraz daha düşük veya yüksek farketmez, en mantıklı mouse nedir? sanırım furylevel z1 alacağım aklınıza gelen daha iyi bir mouse var mıdır
discord üzerinde bir eleman göstermişti paneli siteyi hiç öyle şeyler gözüme çarpmadı sadece kişisel bilgiler falan vardı korkmayın bence hani telefona erişmek falan okey ama iphone a eriştiğini söylüyor bir de inandırıcı gelmedi
rekabetçi oyunları arkadaşlarla oynamak lazım arkadaşın yoksa discord public sunuculardan insan bul ben r6 oynuyorum ve solo oynanmıyor r6 gibi bir oyunda 22 vurup el kaybetmiştim
gerçekten bazen en absürt çözümler etkili olabiliyor 6-7 sene önce kullandığım sony xperia z2 cihazımın ekranında problem olunca ocağın üstünde ateşte tutuyordum dokunmatik düzeliyordu fena komedi olaydı