Arama sonuçları: *

1. Wanhedaa

Tanrı varsa bile neden 1 tane var?

Ohoo baya boş dönmüş yazanların eline sağlık okumadım.
  2. Wanhedaa

FC 25 İÇİN GAMEPAD ÖNERİSİ

https://www.amazon.com.tr/Ultimate-Wireless-Controller-Joysticks-Remappable/dp/B0D72TNXSC
  3. Wanhedaa

Baldurs gate3 alınır mı ?

Alınır kitlesi sağlam bir oyun beni sarmadı.
  4. Wanhedaa

Bu ürün sizce alınır mı?

Trust 4.5 yıldız almış Bu ise 4.3 Bir portunun çalışmadığını söyleyen kullanıcılar olmuş ikiside alınabilir duruyor.
  5. Wanhedaa

Bu ürün sizce alınır mı?

İhtiyacın varsa neden olmasın trust bir çok ürün üreten bir firma.
  6. Wanhedaa

Sistemim ne kadar eder?

8k eder.
  7. Wanhedaa

Sorgulamadıkları için bu haldeler ya Mustafa Kemal Atatürk Elmalı hamdi’ye gidip Ezanı ve Kuranı türkçe yaptırdığında Adama kafir dedikleri gibi buda aynı düşünce 😃
  8. Wanhedaa

Tanrının var olduğuna dair bir kanıt olarak kuran-ı kerim’i gösterecek bir kitle varken böyle bir soruya gerçekçi bir cevap aramak mantıksız bilimde de olduğu gibi islam tarihinde de boşluklar vardır ve bunların cevapları halen bulunamadı.
  9. Wanhedaa

🔥İndirim Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Siyah 89.500 tl

Bedava kişi başı 1 tane 😃
  10. Wanhedaa

Arkadaşlar sizce Nvidia mı almalıyım Amd mi almalıyım İntrl mi almalıyım

Amd alacaksan 7700xt kötü kart değil
  11. Wanhedaa

🔥İndirim Epic Games Kış İndirimleri 🥳🥳🥳(24 şubata kadar geçerli)

Hep aynı indirimler dead island 2’ye indirim bekliyordum gelmedi.
  12. Wanhedaa

En az 3000 TL’ye Mikrofon önerisi

Bütçe 3000 TL dip ses minumum olsun.
  13. Wanhedaa

Televizyon alırken dikkat edilmesi gerekilenler

Oled Qled in bir üst modeli Oledler çok pahalı olur genelde bir şey kaybedeceğinizi sanmıyorum siyahlar yeterince net her ikisinde de Neo Samsung'un QLED teknolojisini tanımlamak için kullandığı bir isim. Neo QLED'de, Mini LED arka aydınlatma kullanılıyor, bu da daha parlak, daha derin siyahlar...
  14. Wanhedaa

Televizyon alırken dikkat edilmesi gerekilenler

4K çözünürlük, OLED veya QLED ekran, HDR ve 55-65 inç boyut, sinema deneyimi için iyi olur. Samsung ve LG en iyi marka bu konuda.
  15. Wanhedaa

4000 TL'ye kadar Mikrofon önerisi

Bütçe 4000 TL 24 Bit ses derinliğine sahip Süper Kardoid bir mikrofon arıyorum önerileriniz neler?
  16. Wanhedaa

27 inç 2K ıps monitör tavsiyesi

Karar veremedim sizden fikir almak istedim. G274QPX düşünüyorum fakat MAG serisi çok güzel görünüyor hem kasamda beyaz. Gigabyte M27Q X 13.000 TL MSI Optix MAG274QRF 15.000 TL Asus ROG Strix XG27ACS 10.000 TL LG UltraGear 27GR83Q-B 15.000 TL MSI G274QPX 13.000 TL MSI G274QPF E2 8.300 TL...
  17. Wanhedaa

9999 TL Asus ROG Strix XG27ACS 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü

Teşekkür ederim hocam tüm sorularımı yanıtladığınız için sanırım g274qpx alacağım.
  18. Wanhedaa

ASUS Bu modellerden daha iyi değil dimi hocam? G274QPX , MAG274QRF-QD E2 Quantum Dot
  19. Wanhedaa

Hocam buradaki msi hakkında yazılanların doğru olduğunu düşünüyor musunuz? 1734088810 Bu da iyi fakat QPF veya QPX modellerini tavsiye ederim.
  20. Wanhedaa

S21FE 5G Alınır mı??

Güzel bence alınır batarya performansı 1 günü çıkartıyor.
Top Bottom