Arama sonuçları: *

1. KafasıMeşgul

XPG INVADER alınır mı?

Gördüğüm anda aşık olduğum bir kasa çok çok beğendim fiyatıda ince hesapda 486TL ve çok uygun soğutması iyi midir??
  2. KafasıMeşgul

Molex Kablo Kaç Volt verir?

argb ledim molexe bağlı ve 5v led ama molex kaç volt veriyor bilginiz varmı
  3. KafasıMeşgul

Kasamı Nasıl Garantiye Yollarım?

hocalarım gamepower aether kasamın öndeki argb led şeriti bozuldu garantiye göndericem kasa hazır sistem ile ince hesaptan aldım kimi arayacağım birde coronadan dolayı uzarmı? ve anakartı söküpmü göndericem yoksa ful hali ilemi?
  4. KafasıMeşgul

Kasamın ARGB Ledleri Çalışmıyor

hocalarım ledlerin en baştaki bi tanesi yeşil renkte çalışıyor arkadaki argb fan çalışıyor ama argb led çalışmıyor sadece baştaki 1 led yeşil yanıyor
  5. KafasıMeşgul

bu kasa ne kadara gider

hocalarım elimde gamepower aether kasa var ledleri çalışmıyor öndeki nasıl çalıştırım ve kaça gider?
  6. KafasıMeşgul

Gamepower AETHER kullanan varmı?

arkadaşlar kullanan varmı bi soru sorucam
  7. KafasıMeşgul

kasa ledleri çalışmıyor

arkadaşlar molexe bağladım ama çalışmıyor napıcam bundan önce 3 pinli rgb kablosunu chassis e takmaya çalıştım sonmra bidaha ledler çalışmadı molexe bağlı değildi ama napıcam lüften yardım edin :(
  8. KafasıMeşgul

Yardım Acil yardım kasamın ledleri çalışmıyor

arkadaşlar molexe bağladım ama çalışmıyor napıcam bundan önce 3 pinli rgb kablosunu chassis e takmaya çalıştım sonmra bidaha ledler çalışmadı molexe bağlı değildi ama napıcam lüften yardım edin :( 1586725127 yokmudur hocam bilen kimse?
  9. KafasıMeşgul

PC kapanıp açılınca rgbler sıfırlanıyor

gamepower aether kasamda ön rgb led bilgisayarı kapatıp açınca hep sıfırlanıyor yokmu bir çözümü wraith prism ile aynı renkte çalıştırmak istiyorum 1586711812 yokmu yardım arkadaşlar
  10. KafasıMeşgul

Bilgisayar yan kapağını neyle silebilirim

bilgisayarımın yan kapağı temperli cam değil plastik gibi bir şey neyle silsem izi kalıyor neyle silebilirim iz bırakmadan?
  11. KafasıMeşgul

bilgisayar kasasını nereye koyayım?

merhaba elimdeki kasamı nereye koyayım bir türlü karar veremedim masamın ölçüleri 90x60 böyle monitörümün uzunluğu 54cm klavye uzunlupu 47cm kasa ölçüleri ise 18x35x41cm. yere koyunca çok tozlanıyor 2 günde hep toz oluyor kasayı masanın üstünde koyuncada hoş görünüm oluşmuyor ve yer sıkıntısı...
  12. KafasıMeşgul

Gamepower psu kaça gider?

evet ben gamepower 500w psumu satacağım daha kaliteli markaya yönelicem psu 1 aylık falan sıfırı 300tl 250den satılırmı bu ?
  13. KafasıMeşgul

gamepower aether kapağı kapatınca 30 dereceden 45 derecelere çıkıyor

valla ne bilim saçma ön fanlar yok bu arada kapağı açınca 30 derecelerde kapatınca 45 derece
Top Bottom