Arama sonuçları: *

1. yahya58

Sürekli mavi ekran hatası alıyorum

Merhaba duruduk yere sık sık mavi ekran hatası almaya başladım sebebi nedir? Hata Durdurma kodu: IROL NOT LESS OR EQUAL
  2. yahya58

G31 Chipset anakart ile 5500XT çalışmadı (Mining)

Boşta duran ekran kartımı eski sistemime takıp RVN mining yapmayı hedefliyordum fakat 5500XT yi taktığımda BIOS ekranını geçtikten sonra siyah ekranda sistem kalıyor bu sorunu çözemedim. (Format bile denedim) Ekran kartını desteklemiyor olabilir mi? Sistem: Q8200 MSI G31TM-P21 HD7510 4GB DDR2...
  3. yahya58

Yeni ekran kartı takdığımda siyah ekran sorunu

Mining yapmak için 5500XT ekran kartımı kenarda duran eski sisteme taktım fakat bios kısmını geçiyor ve siyah ekran da kalıyor sebebi nedir? Eski sistem: Q8200 MSİ G31 4GB DDR2 HD7510 Not: 1.Güç kaynağı yeterli 2.Ekran kartını takmadan önce HD7510 driveni DDU ile silmedim.Direkt driveri...
  4. yahya58

Sistemin aniden donması ve rest tuşuyla tekrar açma sorunu

Sistemimde şöyle bir sorun mevcut normal takılıyorum youtube vs. aniden donuyor sebepsiz yere ve tek çaresi kapatıp açmak.Bazen hiç olmuyor bazende gün içerisinde 2-3 kere oluyor.Sorun nedir ? delirtiyor bu sorun insanı.
  5. yahya58

Devamlı Donuyor, Sinirden PC yi kıracağım :D

Merhabalar,oyun oynarken her hangi bir oyun fark etmiyor,PC aniden donuyor hiç bir hareket yok birden bilgisayar kendini restliyor ve günde 1 kez veya 2 günde 1 kez yaşıyorum.Artık baydım kırıcam diye korkuyorum çok sinir bozucu.Çözümü varsa çok mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler SİSTEM: B450...
  6. yahya58

Tam ekran kasma sorunu

Youtube de veya Media player da vs. tam ekran bir şey izlediğim de videolar kasıyor illa küçültüp izleyeceğim böylede tadı kalmıyor :D Sorunu bilen varmı?
  7. yahya58

Bilgisayarımı açarken sıkıntı yaşıyorum

Merhaba,direk konuya gireceğim :D her gün sabah kalktığımda bilgisayarımı açıyorum fakat pc mi açarken POWER tuşuna basıyorum ama görüntü gelmiyor,pc çalışıyor her şey aktif.Sonra RESET tuşuna basıyorum yaklaşık bi 6-7 sn içerisinde görüntü geliyor ve cpu z programını açıyorum ram hızlarım 3200...
Top Bottom