Arama sonuçları: *

1. sc4rled

Airpods Pro fiyat farkı

hangi siteden aldın
  2. sc4rled

Airpods Pro fiyat farkı

airpods 4 nasıl sence
  3. sc4rled

Airpods Pro fiyat farkı

kulaküstü kulaklık almak istemediğimden alıyorum tamamen yoksa gerçekten pahalı
  4. sc4rled

Airpods Pro fiyat farkı

apple'da kutusunun üstüne lazer baskı yaptırılabiliyor, hepsiburada direkt baskısız yolluyor sanırım aradaki fiyat farkı bundan dolayı çok fazla
  5. sc4rled

Airpods Pro fiyat farkı

evet hepsiburada resmi satıcısı
  6. sc4rled

Airpods Pro fiyat farkı

Arkadaşlar Airpods Pro 2 almayı düşünüyorum. Hepsiburada gibi sitelerde 9.200 gibi fiyatlara bulunabiliyor ama Apple'ın kendi sitesinde 11.690tl, bu fiyat farkının sebebi ne sizce hepsiburada güvenilir mi bu konuda
  7. sc4rled

2. monitördeki düşük çözünürlük sorunu

hayır net bi kalitesizlik var yazılar falan 480p
  8. sc4rled

2. monitördeki düşük çözünürlük sorunu

Arkadaşlar yeni bir monitör aldım, eski monitörümü yan monitör olarak kullanıyorum fakat görüntü kalitesizleşiyor, 1920x1080 olmasına rağmen o çözünürlükte değil de daha alt çözünürlükteymiş gibi gözüküyor. Yeni monitörüm 2k bunla alakalı bi durum mu yoksa başka şekilde çözebilir miyim
  9. sc4rled

Kodlama ve oyun için Klavye önerisi

compact değilde %80 ya da 100 bi klavye daha uygun olur aslında
  10. sc4rled

Kodlama ve oyun için Klavye önerisi

Arkadaşlar çoğunlukla kod yazarken ve oyun oynarken kullanacağım, sessiz olmasını istediğim için red switch birinci tercihim bütçe ortalama 5k. (Rahat ve konforlu klavyeler önerirseniz daha iyi olur)
  11. sc4rled

Oyunlarda olan takılma sorunu

nvidia experience da sadece studio driver'ı kurabiliyorum ve şuan studio driver kurulu sizce bu yüzden mi?
  12. sc4rled

Oyunlarda olan takılma sorunu

Arkadaşlar 1 ay önce yeni bir sistem aldım (4070s + r5 7600) ve şuan nerdeyse tüm oyunlarda takılma sorunu yaşıyorum, saniyede bir acayip takılıyor ve rahatsız ediyor sorun ne olabilir sizce 1724514228 ekran kartı kullanımım çok düşük %10 civarlarında sürekli, işlemci ise %50lerde
  13. sc4rled

Bu sistemde minecraftta drop yemem normal mi?

monitörü 2k yapsam düzelir mi
  14. sc4rled

hocam 7600 güçlü bir işlemci değil mi, millet 7500f ile rahat kullanıyor
  15. sc4rled

m2 ssd'de kurulu o da daha yeni takıldı sıfır ürün yani sağlığı 100
  16. sc4rled

hocam böyle bi şey olsa diğer oyunlarda da drop yemem falan gerekmez mi, ayrıca pc daha yeni kuruldu yani tertemiz hiçbi gereksiz dosya falanda yok
  17. sc4rled

shader yokkende sorun aynı kanka
  18. sc4rled

hocam bu yetmez mi yoksa daha artırayım mı, fps sabitliyorum 144'e ama hala 100e falan düşüyor vanilla halinde, ben cyberpunkta zaten 150fps alıyorum kafayı yicem bu nasıl bi oyun
  19. sc4rled

tamam dostum sorun darboğazsa teşekkür ederim yardım etmeye çalıştığın için
Top Bottom