Arama sonuçları: *

1. Eyüphan.10

laptop pil ömrü için Chrome mi Opera GX mi

arkadaşlar 32 gb ram li 4080 li laptopum var omen 17 şarjı bana göre çok az gidiyor sadece chrome açıkken vşdeo vs izlerken parlaklık full kısık ve pil tasarrufu açık olmasına rağmen en fazla 3.5 saat gidiyor ben normalde opera gx kullanırdım bu cihaz yeni direkt chrome kurdum ramdan yanada...
  2. Eyüphan.10

Hp arizalı 3050ti laptopum yerine 4080 li cihaz onerdi yazdığım son gelişmeyi okuyun!!!

Arkadaşlar merhaba hp victus laptopum var her şey 2-3 ay öncesine kadar mükemmeldi laptopu 1 yıldan fazla kullandım ama şu son 2 ayda garantiye 5 6 kez gittim en sonuncusu bu gündü ilk olarak laptopta bataryada çalışırken kendiliğinden kapanma sorunu vardı götürdüm bataryayı değiştirdiler hemen...
  3. Eyüphan.10

laptopumda ani kapanma sorunları var

hp victus laptopumda şarjdayken asla olmadı bataryada iken laptop pat diye kapanıp hemen arkasına şifre ekranına açılıyordu kapatmışımda geri açmışım gibi . burda arkadaşlara sorum bataryada sıkıntı vardır dediler garantiye gittim anlattım böyle böyle aldılar bataryayı değiştirdiler ramlari...
  4. Eyüphan.10

sıvı metal macunu yetkili servise gitmeden kendim uygulamalımıyım?

arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce aldığım hp victus 16 model ryzen 5 6600h ve 3050ti donanımına sahip laptopum yazında gelmesi ve alınmasından süre geçmesi itibari ile eskiden max 94 derece olurken şimdi testleri bırakın oyun içinde 100 derecelere geliyor bende turboyu kapattım şuanlık . şimdi size...
Top Bottom