Arama sonuçları: *

1. AlpBeyk

🔥İndirim Philips 1000 Serisi Elektrikli Traş Makinesi 849TL

Alıyor mu güzel hiç jilet vurmadım sakalıma hep makineyle aldım eskidi makinem baya eğer çok mumnun olunucak bi makineyse alıcam ne diyorsunuz Birde tıraş uzun sürüyo uğraştırıyo diyodu bikaç kişi bu ürünler için
  2. AlpBeyk

Oyun önerisi (bütçe fark etmez)

Control
  3. AlpBeyk

🔥 OKXTR Kayıt Ol 350TL Kazan 🔥

Aga canlı destepe soruyorum diyo ki uygun değilsiniz herşeyi yaptım neden uygun değilim uygun değilsiniz diyo aynısını bidaha soruyom yine uyhun değilsiniz diyo
  4. AlpBeyk

🔥 OKXTR Kayıt Ol 350TL Kazan 🔥

Aga kimlik doğrulama yaptım 100 tl yatırdım hesap doğrulandı gözüküyo ama katılım koşullarına uygun değilsiniz diyo katıla tıkladığımda
  5. AlpBeyk

Yeni aldığım laptop şarjı 100 ken kapanıyor kendiliğinden

deniyim hocam 1734431552 saolun hocam 170w model garanti sebebine neyi kontrol etmeleri gerek detaylı olarak ne yazıyım garantiye gönderirken adaptörüde kaç watt lıkla değişmesini önerirsiniz garantiye söylesem değiştirirler mi
  6. AlpBeyk

şarja takıp çıkarınca açılıyo sıkıntı yok ama şarj aletini hep yanımda taşıyamıyorum derslere girerken yanımda olmayabiliyo veya priz olmayabilliyo 1734428468 garantiye göndersem kesin kabul etmicekler gibi geliyo çünkü belli bişey yok nadir olan bi sorun ve onun haricinde batarya reporttada...
  7. AlpBeyk

hocam lütfen sorunu düzgün anlayın 170w taki sorunu bende biliyıorum fazla güç tükettiğinde şarjdaykende yavaş yavaş azalıyor şarjı ama sıkıntı bu değil şarjda değilken laptop şarjı yüzde yüzken oyun oynamazken bi anda kapanıyor laptop geri açılmnıyo şarja takmadan ama şarja takıp açtığımda...
  8. AlpBeyk

Lenovo 15iax9 rtx 4050 modeline sahibim daha bu yazın sonunda aldım. Şu ana kadar hiç bi problemim yoktu fakat son 2 3 gündür şarjı %100 olduğu halde kendiliğinden kapanıyor şarjı bitmiş gibi açma kapatma tuşuna basınca açılmıyor. Sonra şarja takıyorum direk açılıyor ve şarjı %100 gösteriyor...
  9. AlpBeyk

🟠 ERDOĞAN: "KIRMIZI ET FİYATLARINI DÜŞÜRECEĞİZ!"

Aga dünyanın en saçma şeyi hayvan ithal etmek babam hayvancı benim öyle çok büyük bi çiftliğimzi yok adamlar hayvan ithal ediyo türkiyedeki et fiyatı düşüyo sütte aynı şekilde etkileniyo ondan sonra hayvancı adam ben zarar ediyom diye hayvanını satıyo mecburiyetten iyice dışa bağlı yaşamaya...
  10. AlpBeyk

Nereden supplement alabilirim?

Decathlon
  11. AlpBeyk

bilgisayarımın sesi açılmıyo

Daha önce hiç hayatımda böyle bi sorunla karşılaşmadım kaç senedir bilgisayar kullanırım. Bilgisayarın sesi açılmıyo direk. şu tuşa basıyorum ses normalde açılması gerekirken hiçbişey olmuyo ayarlardan falanda denedim açmayı ama olmuyo yine aynı kalıyo 1 hafta öncesine kadar böyle bi sorun...
  12. AlpBeyk

Kayak pantolonu önerir misiniz

Üni için kayseriye geldim arkadaşlarım kışın kayağa gideriz bende sporu çok seven biriyim kayak montum var arkadaşalr kayak pantolonu kesin olması lazım dedi şöyle çok pahalı olmıcak aşırı dandikde olmıcak şekilde ne önerirsiniz şöyle bi baktığımda 1000 tl altına düzgün yok en ucuz şekilde nası...
  13. AlpBeyk

🔥İndirim 6'lı Muzlu Süt 38TL Danone🔥

https://www.hepsiburada.com/danone-disney-cilekli-uht-sut-180ml-x6-x-4-adet-karakter-secimi-yapilamamaktadir-p-HBCV00004UJYKW?magaza=Hepsiburada Mcqueen yapan var
  14. AlpBeyk

🔥İndirim 6'lı Muzlu Süt 38TL Danone🔥

İçince prenses oluyon
  15. AlpBeyk

🔥İndirim 😋Migros çikolatalarda 2 al 1 öde😋

Yok olmuyo denedim ful
  16. AlpBeyk

🔥İndirim 😋Migros çikolatalarda 2 al 1 öde😋

Sepete ekledim fiyat düşmüyo
  17. AlpBeyk

Samsung 25 w şarj aleti

Orjinalinin en ucuzunu nerden alabilirim
  18. AlpBeyk

Oyun açtığım anda işlemci fanım hızlanıyor

Afterburner indirip sıcaklık değerlerine bi bak çok ısındığından hızlı dönüyo olabilir eğer çok ısınıyosa termal macunu eskimiş olabilir
  19. AlpBeyk

Yardım Kuryelik için motor önerisi

Rs200
Top Bottom