Arama sonuçları: *

1. Eyüphan.10

2k için sistem topluyorum yardım ,öneri ve yorumlarınızı bekliyorum

arkadaşlar olabildiğince uygun fiyatlara ve olabildiğince taksitle olabildiğince kaliteli bi sistem toplamaya çalışıyorum çoğu parçayı satın aldım kalan parçalar hakkında öneri ve sistem içinde yorumlarınızı bekliyorum. sistemin odağı 2k SATIN ALDIĞIM parçalar: 3100TL ANAKART ...
  2. Eyüphan.10

11bin tl ile bu sistem nasıl?

Arkadaşlar küçük kuzenime sistem toplayacağım bir süredir piyasa takibi yapmıyordum malum bütçede az olduğundan böyle bir sistem çıktı değişttirebileceğim önerdiğiniz parçalar varmı önerileriniz varmı. monitör fiyatı sisteme dahil değil. monitör ...
  3. Eyüphan.10

50bin tl hazır sistem önerir misiniz?

Merhaba 50k bütçem var sadece bilgisayar icin önerilerinizi bekliyorum 4060ti falan kesinlikle istemiyorum 2k odaklı olucak şekilde AM5 sistem istiyorum düşünüyorum yardimcı olursaniz sevinirim sizce yakin zmaanda çıkacak 9000 serisi amd işlemcilerle 4070superli yada 4070ti lı bu fiyat bandinda...
  4. Eyüphan.10

Bu takas sizce değermi Rtx 4080

arkadaşlar şimdi bende hp omen 17 rtx 4080 li i7 13. nesil li 32 gb ram 2tb ssd 2k 240 hz ekranlı laptop var bunu eski laptopum arızalandığından hp onun yerine verdi bu cihaz sıfır ayarında 1 aydır bende sıfırı şuan en ucuz 72k ikinci elde 60- 70 arasında dolanıyo zaten az var. sahibindene...
  5. Eyüphan.10

HP VİCTUS laptopum ile bu masaüstü takas olur mu?

arkadaşlar merhaba hp victus 16 laptopum var son zamanlarda bir iki sıkıntısı vardı kapanıyordu vs 3 - 5 kez garantiye gittim çözülmedi en son anakartı değişti sorun çözüldü şuan laptop sıfır gibi laptopun özelliklerini aşağıya yazacağım . bu süreçte biraz içime masaüstü heycanı düştü bi 4060 lı...
  6. Eyüphan.10

laptopum ile hangi sistem takas etmeliyim

arkadaşlar hp victus laptopum var 3050ti lı sıfırda 27-28 ikinci elde 20-21 k civarı fiyatı var masaüstüne geçmek istiyorum hangi sistemle takas etmeliyim yada satınca performansı tatmin etmesi için hangi özelliklerde pc çekmeliyim
Top Bottom