Arama sonuçları: *

1. AlpBeyk

Rocket league deki gamepad sorunum

Gameoadim logitech f310 Rocket league uzun süredir klavyeyle oynuyordum ama gamepade geçme kararı aldım fakat gamepadi takıp denediğimde gamepad ikinci oyuncu olarak geliyor Eğitime girdiğimde ekran ikiye bölünüyor ve ekranın yarısı gamepadle yarısı klavyeyle oynanıyor Bu sorunu nasıl...
  2. AlpBeyk

Logitec f310 indirimdeyken alıyım mı

Gençler bayadır f310 almak istiyodum şuan teknosada indirime girmiş pek bişey değil ama 3 aydır takip ediyorum akakçede kargo dahil falan 240 tl ye denk geliyordu şimdi teknosada 199 tl olmuş kargo dahil alıcam büyük ihtimalle ama burayada bi soruyum dedim...
  3. AlpBeyk

Maksimum 50 tl gamepad

Dirt, rocket league, gta 5 gibi oyunlarda kullanıcam garantisi olursa iyi olur Fiyatına göre iyi bir gamepad önerebilir misiniz? Bütçeyi aşamam 1615109010 Konuyu dün açtım 4 defa yükselttim kimse cevap vermedi yardımcı olabilir misiniz
  4. AlpBeyk

Öneri bilgisayar için gamepad önerisi

1.kablosuz olması şart değil olursa da adaptörlü gelmeli 2. gta 5-ets-rocket league(belki) gibi oyunlarda oynamayı düşünüyorum https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_logıtech-g-f310%C2%A0gamepad-1101069.html bunu düşündüm herkes iyi diyodu ama bazı kişiler eski dedi (görünüşe takılmam) pusat...
  5. AlpBeyk

Öneri Pc için gamepad önerisi

Aslında normalde direksiyon seti alıcaktım ama 200 300 TL ye alacağına hiç alma diyo çoğu kişi bende kaliteli bir gamepad almaya karar verdim Bluetoothlu istemiyorum çünkü bilgisayarımda bluetooth yok ayrıca para vermek istemiyorum Wireless olabilir ama pilli olmamalı Kablolu olabilir Şöyle...
  6. AlpBeyk

Öneri Gamepad önerisi PC için

Aslında normalde direksiyon seti alıcaktım ama 200 300 tl ye alacağına hiç alma diyo çoğu kişi bende kaliteli bir gamepad almaya karar verdim Bluetoothlu istemiyorum çünkü bilgisayarımda bluetooth yok ayrıca para vermek istemiyorum Wireless olabilir ama pilli olmamalı Kablolu olabilir Şöyle...
Top Bottom