Arama sonuçları: *

1. AlpBeyk

Ablam için laptop önerisi

Fiyat tam belli değil çünkü yurt dışından getirticez Burda maks 45 k olsun ona 30 45 arası diyebilirim yani aklınıza gelen bütün modelleri önerirseniz sevinirim Oyun oynamaktan haberi olmayan biri sadece ve sadece iş için kullanıcak şarjı uzun gitsin fan sesi olmasın pek aslında en mantıklısı...
  2. AlpBeyk

Laptop alıcam fikir lazım

Bu sene bilgisayar mühendisliği kazandım hali hazırda iyi bi masaüstü bilgisayarım var zaten ama yurtta kalıcağım için bilgisayarım evde kalıcak satmayı düşündüm ama satsam bi daha öyle bi bilgisayar alamıcam baya da memnunum bilgisayarımdan onun için çok pahalı bişey almak istemiyorum beni...
  3. AlpBeyk

Bu laptopa ne diyosunuz

Yurtta kalıyorum arkadaşım 4 5 ay önce laptop almıştı yurt dışından şuan paraya sıkıştı satıcak Laptop dell xps 9343 İ5 5200 8gb ram Bizim ülkede satışı yok sizce kaç para eder 1681330168 Bir de dokunmatik onu demeyi unutmuşum 1681330620 Kimsenin bilgisi yok mu
  4. AlpBeyk

20 k civarında laptop önerisi

Arkadaş için konuyu açtım bütçesi ortalama 20 k üstüne çıkmasa iyi olur İlk öncelik tabi fiyat performans bol bol oyun oynıyacak laptopta ve şuan lise 3 ünide de onu götücek bi laptop olması lazım Yardımcı olursanız çok sevinirim
  5. AlpBeyk

Laptop önerisi max 7k

Lol ve günlük kullanım için alıcam çok pahalı olmayacak şekilde max 6 7 k ya bir laptop alıcam donanım arşivinin storyde paylaştığı indirimli laptoplar nasıldır
Top Bottom