Arama sonuçları: *

1. zeynelhm

Dsg Işıklarda Boşa Atmak.

hocam start stop istanbulda işe yaramaz. vitesi p ye almadan önce el frenini de çekmemiz gerekmez mi ağırlığın çoğu vitesne gdr
  2. zeynelhm

7 ileri bizimki 1738283007 hocam 1dk lık ışık için arabayı mı kapatalım
  3. zeynelhm

WW Tiguan 2023 R line Aracımız var. Babam Genellikle Işıklarda arabayı boşa at öyle bekle der ama DSG çift kavrama olduğu için ilerde sorun yaşatırmı bilmiyorum. Sizce Işıklarda Boşa atmak faydalı mı? Trafikte yoğun ise dsg yi manuel 1 de kullanmak şanzımana sorun çıkarır mı
  4. zeynelhm

En uygun vp nerden alınır

en uygun vp nerden alınır (valorant points)
  5. zeynelhm

İllegal Hayatlar Meclis Nerden izleyebilirim

kardeşim Bu yorgunlukla 2 adım atacak halim yok ne sinemasından bahsediyon sen 1731863554 bu eski filmi ama yinede saol
  6. zeynelhm

hocam sinemaya gidecek zaman yok
  7. zeynelhm

8. zeynelhm

hep yek aşiret(7) nerden izleyebilirim

sinema da izlemiştim ama bu aralar çok izlemek istiyorum link vs. var mı acaba
  9. zeynelhm

Laptop Ekran Kartını Görmüyor. Yardım Edermisiniz

yardımcı olur musunuz 1724700660
  10. zeynelhm

Çözüldü✓ galiba ekran kartı sürücüsünü sildim

hocam 3050 laptop var ekran kartımı görmüyor. ne yapmam lazım
  11. zeynelhm

Çözüldü✓ Ekran kartımı görev yöneticisinde göremiyorum

hocam aynı sorun bende de var laptopum ekran kartını görmüyor. driver kurmaya çalıştım ama ekran kartını görmediği için hata verdi ne yapmam lazım
  12. zeynelhm

Laptop Ekran Kartını Görmüyor. Yardım Edermisiniz

laptopu başlattığımda görev yöneticisinde ekran kartım görünüyor ama 1dk geçmeden gidiyor ve aygıt yöneticisine baktığımda aktif değil. gizli görünüyor.
  13. zeynelhm

Laptop İşlemci 0.40ghz geçmiyor

Garantiye bile güvenemiyorum artık parça felan alırlar diye. Ama şikayetvar a yazdım muhtemelen yarın yazarlar. Laptopdan anlıyorum içini açarım ama İnsanlık hali bir şey olmasın diye açmıyorum. Garantisi devam ediyor Ücretsiz Değiştirirler mi 1723991473 Parçalarım çok az W kullanıyor anakart...
  14. zeynelhm

Hocam bende sabit 0.40ghz ve fişten çıkarır çıkarmaz laptop kapanıyor. Anakart felan çok az elektrik çektiği için laptop aşırı yavaş
  15. zeynelhm

Lenovo ideapad gaming 3 7ay önce aldım Başlıca sorunlar; Fişten çekince laptop kazanıyor. İşlemci Ekran kartı çok az enerji kullanıyor techpowerup dan baktım İşlemcim 0.40ghz geçmiyor yeni format attım bu sefer 0.39 da kaldı Benim şahsi fikrim Pilde sorun var ve Anakartım kendini korumaya aldı...
  16. zeynelhm

Yardım Lenovo yeni laptopda işlemci 0.40 ghz sorunu

Hocam aynı sorunu dün yaşadım ne yapmamı önerirsin
  17. zeynelhm

trendyoldan laptop alacağım iade sorunları felan olur mu

güzelmiş. şimdiden hayırlı olsun
  18. zeynelhm

trendyoldan laptop alacağım iade sorunları felan olur mu

hocam hala kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. ama bu laptopu almayı düşünürseniz ısınma sorunu ve sesi biraz fazla.
  19. zeynelhm

Python Öğrenmek İstiyorum Nerden Başlamalıyım?

Önerebileceğiniz Youtube Kanalı Yada Başka Ne Var acaba
  20. zeynelhm

Eski Kasa Kangoo Alınır mı?

İlk Arabam Olacak Ve Eski Yani ilk kasa Kangoo lardan Bahsediyorum. 1.9 Motor Çok Sorunlu Diyorlar. Konu İle ilgili bilgisi Olan Arkadaşlar Yazabilir mi Alınır mı?
Top Bottom