Arama sonuçları: *

• Users: iSUF
  • Order by date
  1. I

Çözüldü✓ Lenovo R25i-30 Hoparlör ve HZ Yazısı sorunu

Ben biosu güncelleyerek çözmüştüm hocam ama masaüstüydü
  2. I

YouTube için genç girişimci desteği mantıklı mı

Para kazandığım videoyu telif muhabbeti yüzünden gizliye aldım
  3. I

1 sefer alıp kapatınca ileride bu genç girişimci desteğinden faydalanamıyorsun. Bence mantıklı olan ya en baştan kapatmak yada destekten faydalanmak.
  4. I

Selam arkadaşlar, Bir kanalımda 37K birikti ve bu parayı çekmek için dün gece istisna belgesine başvurdum. Planım, parayı çektikten sonra vergi ve Bağ-Kur borcumu ödeyip istisnayı kapatmaktı. Ama öğrendim ki, bu istisnayı açıp kapattıktan sonra bir daha genç girişimci desteğinden...
  5. I

Laptop Mouse Dongle Nasıl Sabitlerim?

USB derken hocam. Sadece resimde görünen dongle var. Daha küçüğü yok maalesef
  6. I

Laptop Mouse Dongle Nasıl Sabitlerim?

Merhaba arkadaşlar, 2 gün önce VXE MAD R mouse sipariş ettim bugün geldi. Laptopta kullanacağım. Sabit bir yerde durmadığım için sürekli kabloyu tak çıkar yapmam gerekiyor. Bir zaman sonra USB portuna zarar verir diye düşünüyorum. Buna nasıl bir çözüm bulabiliriz?
  7. I

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

Alınır mı beyler ne diyorsunuz
  8. I

ASUS ROG GLADIUS III vs Razer Deathadder V3 Pro

Fazla anlamadığımdan soruyorum hocam ama ne gibi farklılık var ikisi arasında teknik anlamda. Tutuş şeklim claw, elim ise 17cm civarı büyük mü olur?
  9. I

https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-razer-deathadder-v3-pro-siyah-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,201515860.html bu model hocam
  10. I

Hocam merhaba bende gladius'u düşünüyorum şuan 2900 civarı. 500 lira fazlasına deathhadder v3 var. Siz hangisinde karar kıldınız farka değer mi
  11. I

🔥İndirim Xbox Wireless Controller 9. Nesil 2391₺

Şarjlı pil almanızı öneririm hocam öbür türlü baya sıkıntı yaşarsın. Ben bu ürünü kullanıyorum. Pillerin şarj olma süresi biraz uzun ama 4 tane pil olduğu için kafa rahat ediyor oynarken...
  12. I

Öneri 3 Bin TL'ye Asus Gladius 3 Aimpoint alınır mı?

Birde laptopta kullanacağım. Sırf kabloyla uğraşmak istemediğim için kablosuz mouse bakıyorum. Sabit bir yerde durmadığım için. Sanırım bundan o şarj istasyonu dongle görevi görüyor ve kablo bağlı olması lazım
  13. I

Hocam bozuk gelme durumu olur mu pek güvenemedim buna
  14. I

AJAZZ ÜRÜNLER HAKKINDA (TEMU ALIŞVERİŞ)

Hocam alıpta sorun yaşayan var mı almayı önerir misiniz. Öbür konuda ortalık baya karışmış burası daha sakin diye buraya sormak istedim
  15. I

Mouse'un kalitesinden şüphe yok ama bu fiyata değmeyeceği söyleniyor o fiyata öneri arıyorum ama bulamıyorum :|
  16. I

Eyvallah :D rog için 3k değmez diyorlar tek sıkıntısı o yoksa çoktan almıştım. Geri ödeme kampanyası zamanında alsam çok iyi olurdu
  17. I

Hocam yardım istedik sende sürekli bir şey satma peşindesin ticarete mi çıktın 😂
  18. I

Beklemek sıkıntı değilde alınır mı hocam yani sağlam gelir mi, bozuk durumu felan olursa uğraşmayalım
  19. I

Hepsi çin malı değil mi zaten hocam 😃
  20. I

Neden satıyorsunuz hocam
Top Bottom