Arama sonuçları: *

1. C

Bitirmediğim oyunlar var mı? (Düşük sistem)

Merhaba dostlar, Bitirmediğim oyunlar mutlaka vardır. Sadece Gta san andreas ve birkaç strateji oyunu bitirdim. Benim sisteme göre oyun önerisi yapar mısınız? Düşük sistem için olursa iyi olur. Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  2. C

Mutlaka bitir dediğiniz oyunlar

Hocam oraya zombili oyun önermeyin yazmışım. 1739303565 Cod bitirdim.
  3. C

Bully sevmedim. Bug var oyunda oynayamadım.
  4. C

Merhaba dostlar, Mutlaka bitir dediğiniz oyunlar var mıdır? Sistemim kötü. Korku oyunu olmasın zombili yaratıklı oyunlar olmasın altıma ediyorum. Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  5. C

Düşük sistem güzel oyun önerileri(Hikayeli)

Laptopum emülator kaldırmaz. Bilindik oyunlardan tavsiye bekliyorum.
  6. C

Arkadaşlar oyun önerir misiniz?
  7. C

Metin2 pvp mi tr mi?

Merhaba dostlar, Metin2 ye başlayacağım TR mi oynamalıyım PVP mi?
  8. C

PlaytoReceiver klasörü nedir?

Merhaba dostlar, Playtoreceiver isimli klasör var appdata da ne olabilir? Google a sordum bir şey bulamadım.
  9. C

Hocam herhangi düşük sistem gereksinimli oyun biliyor musunuz?
  10. C

Merhaba dostlar, Düşük sistem nefessiz bitirebileceğim hikayeli oyun önerir misiniz? Intel Celeron N2840 2.16 Ghz Çift çekirdek 4 GB RAM Intel HD Graphics 1 GB
  11. C

Casting protocol connection listener nedir?

Merhaba dostlar, Casting protocol connection listener diye program açıkmış arka planda. Nedir bu? Dosyayı aç dediğimde sistem dosyaları çıkıyor.
  12. C

Korku şiddet içermeyen oyun önerisi(Düşük sistemli)

Merhaba dostlar, Half life, metro oyunlar önermezseniz sevinirim. Korku şiddet içermeyen oyun önerir misiniz? Türü farketmez düşük sistemli olsun.
Top Bottom