Arama sonuçları: *

1. E

Anakart değişimi sonrası sistemim açılmıyor

arkadaşlar merhaba anakartımı değiştirdim x570 vardı ram slotları arıza çıkardıgı için b450 aldım montajı yaptım ama pc açılmıyor yani goruntu gelmiyor klavye/mouse ışığı yanmıyor nerde hata yapmış olabilirim
  2. E

Bilgisayarım tek seferde açılmıyor

Bilgisayarimin power tuşuna bastığımda açılmıyor,3-4 kez power tuşuna basınca açılıyor neden olabilir?
  3. E

SİSTEM DRİVERLARI KURMA

SİSTEMİ YENİ ALDIM FAKAT DRİVERLARI NASIL KURACAGIMI BİLMİYORUM BİRİ YARDIM EDEBİLİR Mİ? EDİT: capslock acık kalmıs kb
  4. E

mouse da delay

mousemda delay var cs de 30 fps de oynuomususm gibi geliyor
  5. E

PC açılmıyor bu ekranda kalıyor

Ara sıra bu ekranda kalıyor ara sırada açılıyor 1595523681 Bu ekran
  6. E

Csgo blackbar kaldırma (AMD)

Sizce nasıl black bar kaldırabilirim lütfen yardım edin
  7. E

De boot hatası

Arkadaşlar bilgisayar 0 iki gündür uğraşıyorum fakat olmuyor deboot ledi yanıyor anakart üzerinde nasıl çalıştırabilirim bilgisayarımı?
  8. E

Boost ledi neden yanar

Arkadaşlar sabahtan beridir uğraşıyorum bu boost menüye nasıl gireceğim ya da aktif hale getireceğim. Anakart msi x570 gaming plus İşlemci r5 360 1594240670 Suan PC çalışmıyor bios a zor girdim
  9. E

Anakart işlemciyi algılamıyor

Pinler fln yamuk değil. Anakart msi x570 gaming plus İşlemci r5 3600 Psu 650w Corsair
  10. E

Anakart klavyeyi algılamiyor

Ne yapmam lazım? 1594144795 Sistemi yeni aldım klavyemi taktım biosa girmek için fakat olmadı
  11. E

Bios giremiyorum

Beyler bios giremiyorum ne yapmam lazım?
  12. E

Bios Açılmıyor

Bios açılmıyor veya giremiyorum ne yapamam laizm 1594142670 Beyler acil lazım
  13. E

PC montaj

Anakart üzerindeki bileşenleri takmayı biliyorum geri kalan kablolamayi fln bilmiyorum.Ne yapmam lazım
  14. E

Windows taşıma

Beyler HDD de kurulu olan Windowsu nasıl SSD ye taşıyacağım.
  15. E

Kasaya hiç güç gelmiyor

Arkadaşlar kasaya hic bir türlü güç gelmiyor 6 ay önce de aynısı oldu işlemci yandı dediler şimdi ne yapmam lazım. Garanti bitti.
Top Bottom