Arama sonuçları: *

1. Acelorion Pax

Gamebooster 650W 80 Plus Bronze Psu fanı nerden bulabilirim?

Alınır 1739267261 Ama ekran kartının uyduğuna dikkat et
  2. Acelorion Pax

Gamebooster 650W 80 Plus Bronze Psu fanı nerden bulabilirim?

Düzgün bir psu al oyun boostlayıcı diye c4 almışsın
  3. Acelorion Pax

Beyler ikinci el satış yapacağım anlaştık ama merka ettiğim bir şey var

Etiketi alabilmek için kargoyu göndermek gerekmiyor mu
  4. Acelorion Pax

Bankayı arayıp işşem iotali sağlayabilir açıklama olmaz ise veya borç yazarsa yasal olarak borçtur geri istwyebilir 1739218441 Kargoyu vermeden önce soracağım kargocuya iptal edebilir miyim falan durum böyle diye ona göre ilk parayı isteyebilirim veya iptal etme geri alma izni verirse alırım
  5. Acelorion Pax

Kutuyu boş geri yollayabilir veya ürünü gçndermedi diyip iade alabilir veya kendi bozuk ürününü gönderedebilir ve yapabileceğim tek bir şey yok sahibindenin kendiside durumu doğruladı
  6. Acelorion Pax

Açıklamaya marka model kendş adımımyazdıracam konuşmalardamkayılı 2k için mahkeme mahkeme dolaşmak istiyorsa yapsın
  7. Acelorion Pax

Şimdi ptt üzerinden gçndereceğim kargoyu kargo göbderim fişinin resmini atınca ibanıma para atacak ama atmassa kargoyu iptal edip geri alabilir miyim
  8. Acelorion Pax

Oled monitör ve ips monitör

Neyse bakalım param olunca alacqk birşeyim yok monitör ekran kartı işlemci abuk subuk olmayacak şeylere harcayacağım m6htemelen ya da bitcoine basarım
  9. Acelorion Pax

2k+samsung telefonumq bqktığımda sşyahlar harici diğer renkleri monitörüme göre canlı bulmuyorum ama monitörde işler farklıdır belki
  10. Acelorion Pax

Valla renkler çok güzel 400 cd hattq 500 zorluyor ama 30kmya 4k oled de bir düşündürüyor taksitle 4 ayda 7.5k ya geliyor 2.monitöre düşcek olan msi da satdam satarımda satmasıda dert kargosu pahalı ne sahibinden ne dolap karşılamıyorda arada derece bıraktı valla
  11. Acelorion Pax

Arkadaşlar sizce mantıklı mı elimde hali hazırda kullandığım msi mpg 274urfqd 4k 160hz ips %145 srgb %99dcpi monitör var ama öğrenci indirimiyle 30k ya samsung g8 odyssey g80sd 4k oled de alabilirim mantıklı olur mu 2 tane 4k monitör akıllı insanın yqpacağı bir iş olur mu bu
  12. Acelorion Pax

Beyler sizce en güzel böyle ateşli ekran kartları neler

Nedense msi ve birçok marka çok kötü tasarımlarla jartlar çıkarıyor msi özellikle rtx 2000 neslinde çıkardığı gaming x kartlar gibi güzel kartlar çıkarmıyor o zamanlar çok hoşuma gitmişti gaming x trio şuanda ise çok sıradan geliyor 4k neslindeki suprim x aşırı güzelken 5000 neslinde suprim bile...
  13. Acelorion Pax

Öneri S24 Ultra YD (Server Kayıt)

Server kayda gerek bile yok her yıl 8 ay kullnım hakkın var 4 ayda eski telefonu kullanıver bişey olmaz bence
  14. Acelorion Pax

Yardım The witcher 3 sevgili seçimi

Birader shani başlarım trissinede yenşnede shani shani shani hele şunun tadını bilenler bir like tuluna bassın bakalım
  15. Acelorion Pax

Dün aldığım RTX 5080'i RTX 4090'a değiştim.

Palit inno 4080 normaller 35 37k seviyesinde suprim rog tepe modeller 42k seviyelerinde superlerde normal 40k tepeler de 45k civarında normal pşyasa acil satışlar hariç düşmüyor kasımda tertemiz toz bile tutmamış suprim x i 39.5k ya almış 4080 çoğu super modelden daha fazla fps ve daha serin...
  16. Acelorion Pax

Asus Tuf Rtx 5090 alınır mı?

Şuan alınmaz bana göre yazın pşyasa durulsun stoklar gelsin alınır luanda stoknsıkıntısondan uçuk fiyatlar
  17. Acelorion Pax

Kas gücü ve yapay zeka fanboyları birbirine girdi dengeciler de arada takılıyor
  18. Acelorion Pax

Bahsettiğim şey bu işte adam dlss i yeni yeni oyununa dahil ediyor cyberpunk gibş teknoloji demolarına sürekli ekleniyor diye ooo ai abi demenin mantığı yok geliştiricilerin çoğu bunları iplemiyor bile bu yüzden nvidia reflexi ekran kartına entegre etsin frame geni optimize etsin diyoruz frame...
  19. Acelorion Pax

Geforce nowda biter o işin sonu felsefe taşı değil bu yoktan var etsin yapay zeka da bir yere kadar yapar sonrasında sınırı aşar her oyunda olacak edecek zart zurt geçin bunları kas gücü olmadan stabil optimize bir performans sunamaz yapay zeka yoksa mşden bulana bulana ulan akıcı ama akmıyorda...
  20. Acelorion Pax

Ney 37k ya 80 super mi sattın
Top Bottom