Arama sonuçları: *

1. Forjest

IPhone 16e 43.781TL alınır

Iphonelara verilen paralara acıyorum. Samsungun efsane telefonları varken ıphone almak gereksiz diye düşünenlerdenim çünkü vergileri çok ağır.
  2. Forjest

YouTube kanalım için tavsiyeler

Daha fazla içerik eklemen gerekli iki tane videoyla bu iş olmaz bu arada bende abone oldum kanalınıza.
  3. Forjest

Sürücü Yüklerken Ekran Gidip Gelmesi

Kasada takılı pil varsa kısa süreliğine çıkartarak yeniden takın. Bios ekranına giriş yapabilirsiniz bu sayede. Diğer taraftan sisteminiz anakartınızın modeline göre bios giriş klavye kısayolunu netten öğrenerek giriş yapmakta sağlanabilir.
  4. Forjest

PC' i kasa üzerinden kapatabilirsiniz bir şey olmaz. Ancak, fare tıklatmaya izin vermiyorsa eğer işlem yapmakta zor olacaktır. Çözüm sistemi sıfırdan tekrar kurmak ve ekran kartını iobit driver booster ile sürücüsünü güncellemek gerekli. Ben hep öyle yapıyorum bir çok makine geliyor bana...
  5. Forjest

1 Milyon bütçeye araba önerisi

Renault serisini öneririm en çok tutan araba markalarından çünkü satışıda kolay olmakta.
  6. Forjest

IOBit driver booster programını kullanın sürücülerin en güncelini yükler. Elle yükleme zahmetli olmakta sürücülerde.
  7. Forjest

Mining yapilmis 5600xt alinir mi?

Kart zorlamaya maruz kalmış yorulmuş bence alınmaz.
  8. Forjest

Pc sesi ve donanımsal sorunlar

Cihazın temizlik zamanı gelmiş sanıyorum. İyi bir gözden geçirip temizlik yapmak sorunu çözebilir. Başkada bir şey gelmiyor aklıma saygılarımla.
  9. Forjest

Laptop Termal Macun Değişimi

Kendiniz yapsanız daha iyi olur paranızda cepte kalır arkadaşların söylediği gibi.
  10. Forjest

Format atarken mavi ekran hatasi

1. Bilgisayarınız için uygun olan windows işletim sisteminin olduğundan emin olunuz. 2. Kurmak istediğiniz windows sisteminin hatalı olmadığına emin olun. Hatalı eksik olan dosyalar için yeniden windows iso dosyasını tekrardan indirin mümkünse eğer orijinal olan windows iso dosyasını tercih...
  11. Forjest

Yardım Telefonu vereceğim Kişi dolandırıcı mı ?

Aynı durum benimde başıma geldi şüphelendim aramasından konuşmasından vs. sonra satmaktan vazgeçtim cihazı. Şu anda ilana başka bir telefonun satışı için ilan koydum arayan soran olmadı şu ana kadar. :)
  12. Forjest

Yardım İade Yapabilirmiyim Yardım

Hiç vakit kaybetmeden ürünü iade et. Üründen memnun kalmadım desenizde yeterli gelecektir. Zaten iade ederken ürün için neden iade edeceksiniz diye soracaklarını zannetmiyorum. Çünkü iade hakkı diye bir şey var yasalar senden yana bu konuda.
  13. Forjest

Her ne koşulda olursa olsun cihazı iade etme hakkınız var. Ben daha evvel BİM marketten huawei p10 lite almıştım iki gün kullanıp telefonu sıfırlayarak geri iade ettim hiç zorluk çıkartmadan paramı iade ettiler kasadan.
  14. Forjest

Cihazı fabrika ayarlarına alarak geri iade edebilirsiniz en azından ben böyle biliyorum. İade etme hakkınız var ayıplı ürünleri
  15. Forjest

Need for Speed Most Wanted(2005) nasıl indirebilirim?

https://pixeldrain.com/u/7KxBoSWi https://pixeldrain.com/u/hKhq8Tnc
  16. Forjest

Driver Booster Zararlı mı?

IOBit Driver Booster güzel bir programdır. Sürücüleri günceller yükler. Şu ana kadar bir sorununa rastlamadım hiç.
  17. Forjest

Huawei d16 model laptopum yere düştü

Laptopumu geçen gün beton zemine düşürdüm. Çalışmasında bir şey yok ekranda sağlam. Öyle test falanda yapmadım hiç. İlk kez düşürmüyorum daha evvelde yere düşürdüğüm olmuştur. Bence içinizi rahat tutun. bir şey olsaydı eğer hemen tepki verirdi cihaz.
  18. Forjest

Windows'mu yoksa Linux işletim sistemimi?

Kali linux'ün forum sayfasına giriş yaparak toolların kullanımını sağlarsınız. YouTube üzerinden de videoları izleyerek ilerleme kaydedilebilir. Kali linux Forum Sayfası
  19. Forjest

Kali linux'ü ben öneririm Kali Linux indirme linki. Kendim Arch linux kullanıyorum ancak kali linux'üde kullandım 1 ay kadar içerisinde bir çok tools var araç ve gereç siber alanlarda kendini geliştirmen için doğru adres kali linux olacaktır.
  20. Forjest

Ofis işlemlerimi rahatlıkla yapabiliyorum linux'de. Linux mint'i biliyorum ancak şu anda hali hazırda Arch linux'ü kurdum saf olarak xfce masaüstü ortamını kullanıyorum sistemde. Yorumun için teşekkürler değerli kardeşim. Saygılarımla
Top Bottom