Arama sonuçları: *

1. S

Amd ekran kartı oyuna girince kapanma sorunu çözüm altta

Her oyuna girince pcnin kendini kapatmasi sorununu yillardır yaşıyordum ve sorun kısmen ekran kartının frekans ayarını düşürerek ve performans kaybı yaşayarak bazen çözülebiliyordu bugün yaptığım testlerde çözümün çok basit olduğunu anladım (gece saatlerinde bir kaç kez denedim ve bilgisayar...
  2. S

RX 6500xt oyuna girince pc kapanması ?

deneyecem kral çok teşekkürler
  3. S

çözüm bence farklı çünkü 1 sene önce de nu hatayı almıştım bir şekilde hallolmuştu tekrardan hatayı aldım teşekkürler
  4. S

1 sene önce yaşamıştım bir şekilde çözdüm ama yine bu kronik hatayla yollarımız kesişti oyuna girince monitör kendini kapatıyor ama kasa çalışıyor amd uygulamasından strest testi yaptım ve ekran kartı sıcaklığı 49 derece iken sistem aynı şekilde kapandı artık oyun bile oynayamıyorum wattman...
  5. S

metro serisi previous launch was unsuccessful hatası çözümü

arama çubuğuna çalıştır yazıp %appdata% bunu yazın enter diyip üstteki dosya yolundan appdata ya tıklayın üstteki local a girin 4A games'e tıklayın ve metro 2033 klasorünün içindeki user dosyasını silin ve bu kadar
  6. S

Metin 2 dükkan oluyorum ??

hocam ama oyundan çıktığımda da pazar kendi kendine kapanıyor tekrar karakter haline dönüyorum oyundan çıktığımda bile pazarın açık kalması gerekmiyormu
  7. S

Metin 2 dükkan oluyorum ??

oyunda fazla tecrübeli değilim dükkan kurarken bir anda kurduğum dükkana dönüşüyorum gördüğüm kadarıyla başka insanlarda yok bug mı ne olduğunu bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.
  8. S

Metin2 item kaç para eder?

Öncelikle merhaba, ticaretle pek alakam yok o yüzden kaç para eder bilemiyorum. Artı basmak istemedim yanabilir diye. İtem şu: şeytan kanadı çakram+3 seviye 75 saldırı değeri 110-119 saldırı hızı +%20 ortalama zarar %16 beceri hasarı %-6 ve pazara sadece bunu koysam alırlarmı ?
  9. S

binomo oynamayın oynatmayın

ikili opsiyonlu borsa evet
  10. S

binomo oynamayın oynatmayın

bulaşmamanızı tavsiye ederim karla çıkabileceğiniz bir uygulama asla değil şans oyunu gibimsi sistemle oynuyorlar sen aşağı yaparsan grafik yukarı sen yukarı yaparsan grafik aşağıya doğru ivmeleniyor para çekmede sıkıntı yok ama girmemenizi tavsiye ederim
  11. S

RX 6500 XT wattman hatası nasıl çözebilirim

merhaba bendede aynı sorun var oyuna veya da vinci resolve gibi sistemi hafif zorlayacak işlemlerde pc kendini kapatıyor ama kasa çalışıyor kasadan yeniden başlatabiliyorum pcyi tekrar açtığımda ise bazen ekran kartı driverı siliniyor bazen silinmiyor driverı tekrar kuruyorum ama oyuna...
  12. S

Ekran kartım devreden çıkıyor

evet güncel birçok kez silip yüklememe rağmen oyuna girdiğimde yine devreden çıkıyor
  13. S

fm 22 borç ve sponsor

borç bitirme bankadaki bakiyeye göre her ay belli bir miktar borç için çekilir ben gsyle oynarken aylık 1m çekiyorlardı sponsorlarla otomatik anlaşılıyor
  14. S

Ekran kartım devreden çıkıyor

ekran kartım son zamanlarda oyun oynarken devreden çıkmaya başladı rx6500xt ne yapmam lazım aygıt yöneticisinde düzgün çalışmıyor olarak gösteriyor
  15. S

Fm de oyuncu temsilcisi nasıl kovulur

teşekkürler
  16. S

ciddi cevap vermeyecekseniz yazmayın lütfen
  17. S

komik çocuk seni
  18. S

merhaba fmde a class genç topcum var 50 m edecek oyuncuya temsilcisi 12m bedel koydurdu nasıl temsilcisini kovarım
Top Bottom