Arama sonuçları: *

1. S

Kendi bilgisayarınıza Deepseek-R1 kurun

Bende DDR 5 sistem var. 32 Gb Ram 16 gb 7900 gre ekran karti var. Hangi modeli kullanmami tavsiye edersin. Unity de oyun gelistirme yapiyorum yazilim konusunda kullanmayi dusunuyorum.
  2. S

Kendi bilgisayarınıza Deepseek-R1 kurun

Nvidia yada Amd kart gibi bir donanim zorunlulugu var mi.
  3. S

Microsoft hesabıma sürekli erişilmeye çalışılıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Benim de çok eski kullandigim bir hesabim bu şekilde. Her iş için farklı mail adresi açmadan sorunun önüne geçilmez gibi duruyor. Bu sorun üye olunan yerlerin hacklenmesi ile oluşuyor. Bazen kullanılan şifreler database de şifreli tutulmuyorsa o şifreler de sızıyor.
  4. S

🔥İndirim Next Start 4K Android TV Box 1.399 TL

Merhaba bende bu cihazi kullaniyorum. Kumanda ayarini yaptim ancak sag en ustteki tus sizde calisiyor mu.? Simgesinden anladigim tv ile cihaz arasinda swap yapmaya yariyor diye yorumladim. Suan power tusuna basmadan tv den cihaza yada cihazdan tv ye gecis yapamiyorum sizde durum nedir. Yanlis mi...
  5. S

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

Hepsiburada servis raporu ile iade edebilirsiniz gibi standart bir cevap verdi. İade surecinde kafami karistirdi daha once sorunsuz iade eden oldu sanirim
  6. S

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

Philips'in saticisiyla riske girmek yerine bu lenovo ile riske girmek daha mantikli gibi en azindan dediginiz gibi iade ederiz.
  7. S

Cevap icin teşekkür ederim. Teknosa üzerinde satis olsada simdi sikayetvar üzerinde satisi yapan sirketin politikasini az çok sikayetlerden anladim. Bu sebeple dediginiz gibi daha kurumsal bir firma üzerinden satisi cikarsa almasini soyleyecegim, en kotu riske kendisi girer. İyi gunler dilerim.
  8. S

Merhaba konuda onerilen Philips monitörü arkadasim almayi dusunuyorda teknosa uzerinden 3 taksit alabiliyor. Fiyati son haftalarda yukseldi ancak bu fiyat bandinda alternatif oneriniz var mi yada bunu mu alalim...
  9. S

Merhaba rehber için teşekkurler. Bu monitor rehberinizde var. Sizce hangi fiyata inerse dusunmeden alinir diyebilirsiniz. https://www.incehesap.com/msi-g274qpx-27-1ms-240hz-rapid-ips-wqhd-gaming-monitor-fiyati-66563/
  10. S

Apu sistem topluyorum yardımcı olur musunuz.

Cevap için teşekkürler. Simdi ikinci el sistemlere bakiyordum çok daha pahaliya çok eski sistemleri satiyorlar. Kelepirine denk gelmeden ikinci el almak mantikli degil ozellike benim gibi vakti olmayan birisi icin. Oyun oynanmayacagi icin 16 yeterli diye dusundum. Tek soru isareti olan kasa ve...
  11. S

İkinci el alacaklarini pek sanmiyorum. Hem garanti konusunda riske girmek istemezler. Oyun oynamayacak zaten genel kullanimda isimizi cozse yeterli olur. Sistemi ben arastiriyorum sirket bilgisayari olacagi icin ikinci el dusunulmuyor. Zaten oyun oynanmayacak, 5600g dahili gpu ile iyi kotu oyun...
  12. S

Merhaba iyi günler. Ofiste kullanmalık bir APU sistem topluyorum. Genel olarak Excel kullanılıp, YouTube'da video izlenecek. Kasa konusunda yardiminizi istiyorum duzgun kaliteli bir PSU iceren kasa onerisi yapabilirsiniz. PSU konusunda bir bilgim yok. Monitor konusunda da cok buyuk olmayan is...
  13. S

15000 TL bütçeli Ofis bilgisayarı

Merhabalar 15 bin bütçeli ofis bilgisayari bakıyorum. Bu fiyata uygun bir kasa varmıdır.? Monitörü bütçe içinde toplarsam iyi olur ama zorunlu degil ekstrada alabilirim. Monitör konusunda da tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz.
  14. S

🔥İndirim Battlefield™ 2042 PS5 80Tl

Pc için Ea playden 5 dolara alabilirsiniz. Daha uygun fiyata olacagini sanmiyorum ,ozellikle steam $ kuruna gectikten sonra imkansiz gibi.
  15. S

🔥İndirim PC Hocası Ryzen 5 7600 RX 7800 XT Sistem 33.999 TL

2-3 taksit ile 36-37k bandinda almak gene mantiklimi beyler.
  16. S

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

Sanki Youtube da renkler canli degil. Tv nin kendi uygulamasindaki canlilik yok gibi. Hdr yi Adaptive cektim biraz daha canlandi ancak gene hafif fark var gibi geliyor
  17. S

❌İndirim Bitti! Philips Evnia 27 inç 2K 180 Hz Monitör 5.999 TL 🔥🔥🔥

Magazaya gel al olayı muhtemelen internet üzerinden alırken taninan iade hakkından mahrum bırakmayı amaçlıyor. Özellikle monitor gibi birkaç sorunun ayni anda yaşanması ihtimali olan donanimlarda "esnaf" kafasında cozumu amaçlıyor. Bunun icin almadan önce testlerinizi yapip oyle almaniz lazim.
  18. S

Bir iki inceleme izleyip siparis gectim bakalim nasil deneriz
  19. S

Merhaba bu cihaz internete kendisi baglaniyor degil mi Kullandigim tv bir sebepten agdan dusuyor ve sadece youtube var bende konuyu gordum aklimda xiaomi stick vardi bu daha iyi okudugum kadariyla. Linkteki urunun fiyati artmis. Bu cihazin 1080p ve 4k icin farkli modeli yoksa asagidaki urunde...
  20. S

❌İndirim Bitti! VATAN MAĞAZADA GEÇERLİ 7500F RTX 4060 Tİ FİYAT 25999

Beyler sistemin bir falsosu var mi. Duz haliyle fiyati ne derece iyi
Top Bottom