Arama sonuçları: *

1. EmreE38

Geceleri Psu güç kapatıp sabah açmaktan bir zarar gelirmi

Geceleri ne olur ne olmaz elektirik falan kesilir ya da bi sıkıntı çıkar diye psu kapatıp sabah geri açıyorum bi zararı olurmu bunun bilgisayara bence olmaz psu korumaları falan iyi ama yine de sorayım
  2. EmreE38

Yardım Psu değişiminden sonra kasanın fanları dönmemeye başladı

Psu değişimi oldu ama kasanın fanları dönmüyo pinleride doğru taktığma eminim
  3. EmreE38

Yardım FSP HYDRO K 750W nasıl geri göndermelimiyim

Psuyu gencer gaminge garantiye yollamıştım hyper h3 700wat dı ürün değişimi diye bana hyro k pro 750wat modelini gönderdiler bu model nasıldır 1737129109 Niye kimse yazmıyor
  4. EmreE38

Yardım Psu olmayan kasa önerisi

Gpu desteği 320 üstü olan mech olan kasalardan lazın psusuz öneriniz nedir
  5. EmreE38

PSU fanından böyle bir ses geliyor neden olabilir

Psudan 2 gün önce ses gelmeye başladı geçer diye boşverdim sonradan devam etmeye başlayınca dün konu açtım net bir cevap gelmedi bu gün tekrar açıyorum sanki fana bir şey sürtüyormuş gibi ama değil neden olabilir birde nasıl çözebilirim
  6. EmreE38

Yardım Psu'dan gelen cızırtı ne olabilir

7. EmreE38

Yardım Psudan cızırtıya benzer ses geliyor

Psudan ses geliyor cızırtıya benzer bir ses geliyor ne sesi olabilir
  8. EmreE38

Yardım RX 7700 XT RYZEN 5 5600 650WAT PSU YETERMİ

https://www.gaming.gen.tr/urun/331732/xpg-valor-mesh-rgb-siyah-mid-tower-650w-80-white-gaming-kasa/ Bu kasadaki PSU kaliteli mi ve yeterli mi 7800XTLI olan vardı ama ona bütçe yetmiyor benim için en iyisi bu PSU yeterli mi?
  9. EmreE38

Çözüldü✓ Sistem ne kadar eder sizce

Özellikler •ASUS RX 6600 XT ROG STRİX •RYZEN 5 3500X •COOLERMASTER HYPER 212 KULE TİPİ SOĞUTUCU •HYPERX FURY 8X2 16 GB 3200 MHZ RAM •SAMSUNG 970 EVO+ 512 GB M2 SSD •ASROCK A520M HVS ANAKART •COOLERMASTER MWE BRONZE V2 80+ BRONZE PSU DARK GUARDİAN KASA Kayseri/Kocasinan
Top Bottom