Arama sonuçları: *

1. Shuncy

Steam İndirme Hızı 0 mb düşüyor

Öncelikle merhaba arkadaşlar şimdi şöyle bir problemim var oyunu indirmeye başlıyorum sonra 0mb ile indirmeye ve diske yazmamaya başlıyor ilk 10dk sıkıntı yaşamıyorum . 0 mb düşüyor ve indirmeye kesiyor sonra bozuk indirme hatası alıyorum. İndirme 0 düşünce steam indirme serverini değiştiriyorum...
  2. Shuncy

İşlemci Güçlendircem ne Almam lazım

CPU: AMD RYZEN 5 2600X GPU: MSİ RX590 8GB OC MOBO: GIGABYTE B450M S2H RAM: 16GB Crucial Ballistix 3000MHz (2x8) SSD: James Donkey 480GB CASE: Corsair Spec Delta Rgb 550w Bilgisayar özeliklerim bunlar nasıl bir işlemci ile güçlendirebilirim
  3. Shuncy

İşlemcim boşta çok ısınıyor

https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mastergel-reguler-thermal-macun.html
  4. Shuncy

tam oturtum eminim
  5. Shuncy

Merhabalar boşta iken 80 derece filan çalışıyor 2 gün önce termal değiştrdim fan çalışıyor eskisi gibi ısısı düşmüyor
  6. Shuncy

pc oyun oynarken kendi kendine kapanıyor

Tahminimce bilgisayarız oyuna girdiğinizde psu yetmiyor olabilir . Tabi ki de daha farklı sebepleri de olabilir benimki sadece bir tanesi
  7. Shuncy

Modding Windos kururken bu ekranda takılı kalıyorum acil yardım edin

Öncelikle merhaba windos kurmak için iso dosyasını refuse kadar sağlam windos flash kurdum fakat bu ekranda kalıyor her yolu denedim geçemedim bu ekranı
  8. Shuncy

Çözüldü✓ EA Play Uygulaması açılmıyor Yardım

hocam dediklerinizi yaptım oldu valla yemin ederim anlınızdan kocaman öpüyorum
  9. Shuncy

reis video güzel anlatmışsın teşşekür ederimde bu flash taklı şekilde pc açıcam ama bu bilgisyarda zaten windos kurulu windos kurulu olan pc nasıl tekrar windos kurcam
  10. Shuncy

epic games yada steamda hiçbir problem olmuyor
  11. Shuncy

1704739365 hiç sanmıyorum anakart ban yiyecek bir şey yapmadım
  12. Shuncy

ea play uyglaması hiçbir türlü açılmıyor denediğim tüm yöntemler şöyle bunun çözmünü bilen varsa lütfen yazsın FORMAT ATTIM VİSUAİL İNDİRDİM YÖNETİCİ OLARAK BAŞLATTIM SİLDİM TEKRAR YÜKLEDİM PC RESET ATTIM ne yaparsam yapayım düzelmiypr 1704738664 her dafasında bu hatayı alıyorum
  13. Shuncy

FİFA 24 oyundan ea sunucularına yada ulimate time bağlanılmıyor

ilk zamanlar böyle bir sıkıntı çekmiyordum fakat şimdi her oyuna girdiğimde oyundan ea sunucularına bağlantı sıkıntısı diyor modem res attım pc tekrar başlatım oyuna kapadım açtım hiçbirşey çözüm olmuyor bu sıkıntıyı yaşayan varsa eğer çözümünü biliyorsa yardımıcı olursa sevinirim
  14. Shuncy

Steam Günceleme Uygulanıyor

beyler indiriyorum güncelemyi sonra girmem gerikiyordu yanı eskiden öyle olurdu şimdi tekrar tekara 30 gb yazıyor bunu nasıl kapastabilirm
  15. Shuncy

1800TL Civari Kulaklık Önerisi

Kablosuz olması tercihim bu fiyat aralığında sizce ne almalıyım
  16. Shuncy

Monster Tulpar T7 V20.5 Alınır Mı

aynı özellikte yok 24 25 k düştüğüm zaman 3050 ti dönüyor
  17. Shuncy

Monster Tulpar T7 V20.5 Alınır Mı

Monster Tulpar T7 V20.5 Bu laptop alcam sizce nasil
  18. Shuncy

İnternet Yaptım aramların hepsi yabancı serverlere gidiyor

oldu teşşekürler
  19. Shuncy

İnternet Yaptım aramların hepsi yabancı serverlere gidiyor

tamamdır teşşekür ederim
  20. Shuncy

HyperX Klavyede Türkçe Karakter Olmaması

ben şahsen değiştirmen gerekmez alışırsın çok büyük bir farklılık hissetmesin ilk başlarda sıkıntı çerkesin sonra alışırsın
Top Bottom