Arama sonuçları: *

1. Mr.Zatt

Ekran Kartı Bakımı için yardım

Termal macunumu değiştirdim ve sonuç gerçekten uğraştığıma değdi, el atmışken kasanın da tozunu da aldım güncel sonuç şu şekilde: Daha uzun (+2dk) testte daha az fan devrinde daha düşük bir sıcaklık elde ettim.
  2. Mr.Zatt

Hocam o zaman ben kryonaut alırım muhtemelen. Yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim, iyi akşamlar, iyi forumlar.
  3. Mr.Zatt

Hocam kryonaut mu hydronaut mu sizce hangisi daha iyi ?
  4. Mr.Zatt

Hocam meraktan soruyorum https://www.amazon.com.tr/dp/B002CQU14A/ref=asc_df_B002CQU14A1715465040000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B002CQU14A&linkCode=asn&psc=1 sizce biraz daha para koyup almaya değer mi ?
  5. Mr.Zatt

Termal macun ve ped yazdım hocam.
  6. Mr.Zatt

Etkiler ama hocam 2.5 yıl için 95 biraz fazla geldi bana
  7. Mr.Zatt

300tl civarı
  8. Mr.Zatt

hangi termal macunu önerirsin ?
  9. Mr.Zatt

O zaman sadece termal macun değiştirip toz temizliği yapsam değer mi sizce ? CPU'dan çok daha zor olduğunun farkındayım. Açıkçası etrafımda da bu işten anlayan yok. 1738697565 Ne kadar farkeder acaba sıcaklık olarak ? Ekran kartı 3 yıllık falan ve hiç bakım yapılmamış.
  10. Mr.Zatt

Merhaba PC'mde Asus Dual RTX 3060 model anakart var. Oyunlarda 70'li dereceleri çok rahat geçiyor bende önlem olarak kendim biraz gücünü kıstım fakat oyunlarda performans düşüyor normal olarak.Az önce Varsaylın modda Furmark testi yaptım ve sonuç şöyle: Garantisi bitti, servislerde ortalama...
  11. Mr.Zatt

Uygun Fiyatlı Bluetooth Adaptörü Önerisi Verir Misiniz?

Sağolun tesekkur ederim
  12. Mr.Zatt

Uygun Fiyatlı Bluetooth Adaptörü Önerisi Verir Misiniz?

Çok fazla bütçe ayırmak istemiyorum işimi görsün yeter bir de 1 hafta sonra bozulmayacak bir şey olsun.
  13. Mr.Zatt

Arkadaşla F1 oynamak istiyoruz fakat ucuz olması gerek ne yapabiliriz

Arkadaşla F1 oynamak istiyoruz fakat ucuz olması gerek eski f1 oyunlarını alalım dedik fakat kaldırılmış sizce ne yapabiliriz ?
  14. Mr.Zatt

Gopro.comdqn gopro alınır mı ?

Merhaba TR'de hero 10 13k tl gopro.com'dan alınca 250 dolar oluyor baya ucuza geliyor. Daha önce alan var mı ? Vergi işleri gümrük işlemleri nasıl oluyor ?
  15. Mr.Zatt

İnstagram Fake hesap sayfası oluşturma (Gerçek fake değil)

Telefon üzerinden yapıcaz o yüzden pek mümkün değil öyle yapmak
  16. Mr.Zatt

Okullar arası bir yarışma hocam :)
  17. Mr.Zatt

Merhaba bir film çekimi ile uğraşıyoruz, filmimizde kamerada instagram hesabını çekeceğiz de bunun için fake bir sayfa oluşturmam lazım ( takipçi sayısını değiştirebilmem lazım gönderi varmış gibi falan göstermem lazım) bunun için bir uygulama var mı ?
  18. Mr.Zatt

Yardım 1080 Ti grafik aygıtı çökme sorunu

Gpu sıcaklaıkların da dediğin gibi normal 1707323281 DDU ile ekran kartı drivelrarını sıfırlayıp tekrar yüklemeyi dene, nasıl yapılacağını biliyor musun ?
  19. Mr.Zatt

Yardım Arkadaşlar Bu Sistemi Alıcam İyimi?

Anlıyorum tabi seni de, mesajlarından çıkarım yapmak kolay.
  20. Mr.Zatt

valo işlemcinin ekran kartını kullanıyor

Grafik ayarlarında gtx 1650 gözüküyor mu ? 1707236997
Top Bottom