Arama sonuçları: *

• Users: Shifu
  • Order by date
  1. S

Yardım Asus rog gladius III wireless aimpoint fare tekeri sorunu

Sanırım genel sorun bu bende de asus rog keris vardı aynı sorunu yaşıyordum.
  2. S

🔥🔥Asus Rog Falchion RX Low Profile Wireless Klavye 4999TL🔥🔥

low profil ve ince tuş istiyorum
  3. S

🔥🔥Asus Rog Falchion RX Low Profile Wireless Klavye 4999TL🔥🔥

selam dostum hala kullanıyor musun şuan sipariş verme kararındayım memnun musun hala ?
  4. S

❌İndirim Bitti! HS80 WIRELESS 4550₺🔥🔥🔥🥵🥵🥵

Nova 5 mi hs80 mi ikisi arasında kaldım
  5. S

CORSAIR HS80 vs Steelseries Arctis Nova 5 Hangisi Alınmalı

bütçeyi aşıyor hocam
  6. S

CORSAIR HS80 vs Steelseries Arctis Nova 5 Hangisi Alınmalı

Arkadaşlar merhaba bu iki kulaklık arasında kaldım sizce hangisini almak daha mantıklı. Oyun ve toplantılar için alacağım. (Önerebileceğiniz başka kulaklık varsa bakabilirim) https://www.itopya.com/corsair-hs80-rgb-wireless-premium-dolby-atmos-beyaz-kablosuz-gaming-kulaklik_u24958...
  7. S

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Arkadaşlar açık renk kablosuz klavye alacağım hangisini almalıyım ?
  8. S

Yardım HUAWEI MateBook D14 2023 i5-1240P 16 GB 512 GB SSD Ne Kadar Eder ?

Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi cihazımı satmak istiyorum 2.el olarak ne kadar eder ? 1 yıl oldu alalı düzgün kullanmadım tertemizdir 1 yıl ek garantisi mevcuttur. https://consumer.huawei.com/tr/laptops/matebook-d-14-2023/buy/
  9. S

3500 TL'ye Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi kablosuz gaming kulaklık almak istiyorum hangisini almalıyım tavsiyeleriniz nelerdir ? (Bütçe 3500 ama taksit seçeneği fazla olan kulaklık varsa onuda düşünebilirim)
  10. S

❌İndirim Bitti! 2199 TL HYPERX Cloud II Core Kablosuz Kulak Üstü Oyun Kulaklığı

Arkadaşlar gerçekten alınır mı kablosuz kulaklığa ihtiyacım var mikrofonu nasıldır ona göre sipariş vereceğim şimdi ?
  11. S

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

yani aynı hesaptan 5 tane paket sipariş verebiliyorum değil mi her bir paket 1070 tlyi geçmeyecek şekildi. Sonra farklı hesap açıp ondan da alırım bir şeyler.
  12. S

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Arkadaşlar merhaba temudan ilk kez sipariş veriyorum ajazz mouse aldım bir de f75 klavyeyi almak istiyorum vergiyi geçmeyecek şekilde. Birde ayrı ayrı 5 pakete kadar farklı ürünler sipariş verirsem gümrükte sorun yaşar mıyım ? nasıl oluyor bu durum
  13. S

APPLE MacBook Air M1 mi yoksa Huawei MateBook D14 2023 mü ?

Merhaba arkadaşlar, Günlük kullanım ve iş için laptop bakıyorum başlıkta da belirttiğim gibi iki cihaz arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim? Aradığım kriterler: -Şarjı uzun gitmesi -Ekran kalitesi -Hafiflik -Yazılım programlarını rahat kullanabilmek(vscode: react,javascript,next.js...
  14. S

MSI Gf65 Thin 10ue-045xtr Modeli alınır mı ?

ekran tn panel olması fazla sıkıntı çıkarır mı ekran kartını falan baza alırsak benim çok hoşuma gitti ama bilmiyorum sizce alınır mı ?
Top Bottom