Arama sonuçları: *

1. h3nnessyy

Ayt matematik en çok çıkan konulara çalışmak mantıklımı?

aynı şeyi ben de yapıcam ama önce hızlı bi kamp ile tytyi bitir. aytyi de kampı 90 günse atıyorum, 1-2 video fazla izler erken bitirirsin tyt ayt geçiş yapma temelin yoksa 1739023741 zeka farkına bi sey diyemiyorum ama inanırsan başarabilirsin
  2. h3nnessyy

Düşük fps alıyorum sistem arttırma

evet iş yapar ama ekran kartını da çok bekletme
  3. h3nnessyy

Instagramdan bi anda ban yedim

kendim çocuk değilim. 23 yasındayım bi resimde paylaşmadım uyandığım da hesabım gitmisti. sorunu çözdüm ip ban yemisim hesaplarım gitti telefonu sıfırladım ve yeni hesap açtım devam ediyorum.
  4. h3nnessyy

tyt 13 soru problemlerden cıkar ufak bi bilgi.
  5. h3nnessyy

VATAN YENİ ŞUBAT SİSTEMİ GELDİ 5600-4060-1TB M2

yıl 2025 oldu lütfen artık ddr4 sistem almayın
  6. h3nnessyy

5 yıldır edebiyat okuyorum ben de sıfırdan sayısala hazırlanıcam hedefim 100k bitmez diyenlere bakma verimli çalış her türlü biter
  7. h3nnessyy

Öneri ASUS ROG Strix XG259QNS 380 HZ E SPORTS GAMİNG

ben 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum fps düşünce yırtılma sorunu bile olmuyor
  8. h3nnessyy

Tuttu tutmadı oyunu.

tutmadı alttaki yeşilaycı
  9. h3nnessyy

Açık lise mezunu biri askerlik yoklamasını nasıl erteleyebilir?

şubeye gidip tecil ettiriyorsun diye biliyorum ya da üni okumaya baslarsan lisansta 10 yıl erteliyorlar direkt ama önlisans kaç yıl erteliyor bilmiyorum.
  10. h3nnessyy

En iyi muadil parfüm markası sizce hangisi ?

bargelloya git istediğini de aradığını da bulursun.
  11. h3nnessyy

Bir kıza nasıl açılabilirim

özgüvenli ol, konuşurken kekeleme, bi duruşun olsun. yani duruştan kastım sana baktığı an özgüveni ve cesareti görsün. saçma sapan iltifatlar etme ve kendin ol. kahve içmeye davet et, sakin ve rahat bi şekilde ona olan duygularını akıcı bi dil ile anlat. onda bu duyguların karşılığının olup...
  12. h3nnessyy

9800x3d msi rtx 4060 dar boğaz olurmu?

hayır yapmaz
  13. h3nnessyy

bilgisayarı sıfırladıktan sonra ısınma problemi

belki çözümü bios ayarlarındandır o konuda bilgim yok dediğim gibi benim diyebileceğim tek şey macun olayı. onu da düzenli değiştiriyorsan zaten bilen arkadaşlar yardımcı olurlar
  14. h3nnessyy

Düşük fps alıyorum sistem arttırma

işlemcin de ekran kartın da biraz zayıf kalıyor bence işlemcini en az ryzen 5 5600 e çekip ekran kartını da 6600xt falan yap. ama ben olsam sistemi satıp üste koyup baştan yenisini toplardım ddr5 olarak.
  15. h3nnessyy

RTX 3060ti & Ryzen 5 5600 için PSU önerisi

650w 80+ bi psu işini görebilir aerocool, thermaltake gibi bilindik markalar alırsan güvenle kullanabilirsin. belirtmiş olduğun psu gayet iyi ve kullanılabilir sistemini de besler almanı tavsiye ederim. iyi forumlar.
  16. h3nnessyy

bilgisayarı sıfırladıktan sonra ısınma problemi

macunu düzenli olarak yenilemiyorsan bi yenilemeni tavsiye ederim bi de belki bazı ince bios ayarları vardır o konuyu da bilen arkadaslar yardımcı olurlar umarım
  17. h3nnessyy

5xxx serisi Laptoplar ne zaman gelir

bence en az 2 ayı var ve en az 65k civarından falan satısa cıkabilir tabi bu sadece tahmin
  18. h3nnessyy

3 yıllık valorant hesabım geri alındı

internet üzerinden bi siteden aldıysan siteyle iletişime geçip dava açtırabilirsin tabii bunu bazı belirli siteler yapıyor fakat elden aldıysan iş sana kalmış hocam artık kendin bulup bi sekilde alabilirsen alırsın.
  19. h3nnessyy

7700xt mi yoksa 6k daha ekleyip 7800xt 'li sisten ni

bence değmez aman aman bi performans farkı olacağını düşünmüyorum bu muhabbet 5600 ile 5600x arasındaki 1k fiyat farkı olması gibi. 10 fps için 1k vermek iste .d
  20. h3nnessyy

Yardım AMD Ryzen 9 7900X 7950 3D Arasındaki fark nedir ?

oyun tarafı için 3d modelleri her zaman daha avantajlı oluyor diye biliyorum yine de daha iyi bilen arkadaslar yanıtlasınlar tabi
Top Bottom