Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

GTX 1650 Super R5 3600 sistem kaç para eder?

parça parça satsan daha iyi bir fiyata gider gibi geldi
  2. Rhavenix

Bilgisayarcı PC yi bozmuş olabilir mi

ben onu eski stok soğutucu ile yaşadım ama çok şükür pinler zarar görmedi :D aklımda bu
  3. Rhavenix

gerçekten haklısın her ne kadar para vermemiş olsam da para versem de aynı şekilde geri alacaktım zaten yani iş ahlakı sıfır ama konu başka bir şeye geldi mi en önce onlar koşar yani keşke parasını verseydim de böyle olmasaydı diyorum yapacak bir şey yok bizde yazılmayan kuraldık kazık bir...
  4. Rhavenix

macun sipariş edeyim gelsin öyle yapayım
  5. Rhavenix

vermedim para işletmemiz var komşu olduğu için almadı zaten kendim de uğraşırdım da hazır ben dükkandayken parasını vereyim dedim o yapsın akşam eve giderken de uğraşmama gerek kalmaz zaten para da almadı
  6. Rhavenix

o macundan sipariş edicem kendim sürücem artık kule tipi sök takı biraz zor ama yapacak bir şey yok
  7. Rhavenix

sağlık testi ile baktım onunla alakası yok sağlıklı ssd 1739532264 parçaları kontrol ettim onlarda sıkıntı yok ama muhtemelen öyle yapıcam yani ryzen 5 2600 den ryzen 5 5600 e geçerken iyi performans beklerken pc kullanılmaz oldu götürüp önüne koyarım halledene kadar da başında beklerim
  8. Rhavenix

Güvenesim gelmedi böyle olduktan sonra
  9. Rhavenix

Arkadaşlar işlemci değiştirdim yeni gelen işlemciyi takmaya cesaret edemedim kule tipi AMD soğutucusu biraz zor takılıyor bende sadece işlemci ile soğutucu taksın diye bilgisayarcıya götürdüm PC yi de orada format attırdım eve getirdim PC deli gibi kasıyordu ekran kartı driver hatası veriyordu...
  10. Rhavenix

BILGISYAR ICIN MASA ÖNERİLERİ

https://www.amazon.com.tr/Vasagle-Mönitör-Yükselticili-Şekilli-Kahverengi-Siyah/dp/B081627WZY/ref=asc_df_B081627WZY/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=710224928587&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=11010393335501676428&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=1012774&hvtargid=pla-88...
  11. Rhavenix

Driver güncelledikten sonra pc kullanılmayacak şekilde kasıyor

ddu ile kaldırıp yapmam lazım değil mi direkt geçiş olmuyor herhalde software üzerinden
  12. Rhavenix

Driver güncelledikten sonra pc kullanılmayacak şekilde kasıyor

konu başlıkta ki gibi rx 580 8gb var bende son güncellemesinden sonra çok deli kasıyor hiç bir şey yapamıyorum ve yazılım hatası geliyor amd sofware tarafından pc yi bir iki kere resetleyince düzeliyor ama sonrasında tekrar kapatıp açınca yine aynı bunu nasıl çözebilirim ya da önceki sürüme...
  13. Rhavenix

Yardım Metin2 PVP önerisi lazım

Alakası yok ya epsiz oynuyorum şu an baya ilerideyim üstelik ep ile aldığın şeyler sınırsız ve oyun için Yang ile alabiliyorsun
  14. Rhavenix

Yeni Ekran Kartı Taktım Ekran Bulanık Gözüküyor

çözerse eğer çözüm olarak belirtirsin görenlerde ona göre yol çizsin
  15. Rhavenix

böyle kaliteli bir kablo ile deneme şansın varsa onunla dene
  16. Rhavenix

Msi gaming x slim 4060 ti beyaz ekran kartı stoklarda gözükmüyor

Anlaşıldı artık oradan almak lazım o zaman her şeyi :D
  17. Rhavenix

dönüştürücünün de kalitesi önemli basit bir dönüştürücü ise buna sebep olabilir evet kaliteli bir dönüştürücü ile deneme şansın varsa onunla dene veya varsa fırsatın monitörü değiştir
  18. Rhavenix

kendinden çok emin bi açıklaması var :D
  19. Rhavenix

güvenilir mi değil :D tanımam etmem satıcısını
  20. Rhavenix

ddu ile rx570 driverları kaldırıp 4060 driverları yükledin mi
Top Bottom