Arama sonuçları: *

1. pytharex

Yardım İTOPYA AYIPLI EKRAN KARTI

Başlıkta belirtiğim gibi ekran kartı ayıplı geldi internet üzerinden taksitsiz şekilde ödedim kutuda deforme yok kartta herhangi bir yaralanma yok lakin chipset arızası var iade işlemleri başlatacağım ama başımız ağrımadan en kısa şekilde nasıl süreci yönetiriz daha önce bu tarz durumla...
  2. pytharex

4070 galax rtx alınır mı ?

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-galax-rtx-4070-ex-gamer-white-47nom7md7k-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,475417276.html bu ekran kartı hakkında bilgisi olan var mı ? almayı düşünüyorum
  3. pytharex

7900xt 4070tı 7900xtx

3090 ekran kartımı satıp yukardakı 3 modelden bırını almayı dusunuyorum sadece oyun odaklı oldugumdan 7900xt mantıklı geldı ama sizinde fikrinizi almak istedim not dls 3 vs tarzı ozelıklerı kullanmıyorum saf keskın goruntu arıyorum oyunlarda fps tarzı daha cok once hamle yapanın kazandıgı...
  4. pytharex

rtx 3090 fps sorunu amd karsiligi kim ?

3090 kullaniyorum cod warzone 2.0 cok kotu fps degerleri veriyor satip amd kanadinda ne almaliyim muadili nedir ?
  5. pytharex

Mining yapılmış 3090 Test

Başlıkta belirttiğim gibi elinde 5 adet 11ay civarı 55dereceyi geçmeden mining yapılmış kart olan birini tanıyorum Test edip almak istiyorum Furmark dışında ne gibi testler yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim kutu fatura vs hersey mevcut kartların
  6. pytharex

3090-80ti Alınır kapalı kutu tercih

Satan varsa arıyorum kapalı kutu varsa tercihimdir
Top Bottom