Arama sonuçları: *

1. pLowstone

Fc 25 key ile almak uygun mu

bayağı ucuzmuş 100 TL'ye buldum bir kaç tane ama çok mantıklı gelmedi bana niyeyse
  2. pLowstone

offline hesap nasıl oluyor key olarak mı diyon onu ilk kez duydum nasıl aratırız 1734364939 arkadaşın indirim olayına ne diyorsunuz gerçekleşir mi
  3. pLowstone

sadece offline oynucam 1734362391 yok sadece offline oynucam ve hesabı aldıktan sonra mailini falan değiştiricem 1734362406 bundan emin olsam beklerdim
  4. pLowstone

Nasıl görecek hocam ilk kez duyuyorum Yani %60 dan fazla indirime bu yıl sonu hariç nasıl görebilir ki
  5. pLowstone

Arkadaşlar FC 25 almayı düşünüyorum ama bana hala pahalı geliyor şu an 1000 TL araştırdıklarıma göre şu an Key olupta ucuz olan yok ama steam hesabı falan 500e denk getirebiliyoruz bunları alanlar var mı bilgisi olan var mı sizce mantıklı mı kullanımı falan rahat mı oluyor merak ediyorum. ona...
  6. pLowstone

Laptop önerisi 30k piyasanın en iyisi aranıyor

Arkadaşlar arkadaşım laptop almak istiyor piyasayı tam bilmediğim için size danışacağım. Oyun oynanacak çoğunlukla bütçe limiti 30-32 arası.
  7. pLowstone

Max 35.000 TL laptop önerisi

Isınıyor demişlerdi değerleri paylaşır mısınız oyunlar için
  8. pLowstone

Max 35.000 TL laptop önerisi

Arkadaşıma Gaming laptop almak istiyoruz maksimum bütçe 35k ama 30 da olsa olur F/P bir model arıyoruz piyasayı bilmediğim için konu açtım en iyisi hangileri ise önerileri bekliyorum. Kronik sorunlu olmayacak, uzun ömürlü ve ısınma sorunu veya performans sorunu kesinlikle olmamalı. Öneriler için...
  9. pLowstone

Mekanik Klavye Önerisi

Arkadaşlar, merhaba. Mekanik klavye önerisine ihtiyacım var. Bütçe 1000-1500 Arası Fiyat/performans açısından iyi olmalı. Şık görünümlü ve rahatlatıcı tuş sesine sahip olmalı. Uzun ömürlü olmalı. Tam klavye, yani NumLock tuşları olması önemli (Ama NumLock'suz klavye önerisi de verebilirsiniz...
  10. pLowstone

Skyrim'de görev sırası karmaşası

Arkadaşlar yıllardır ilk kez Skyrim oynamak için biraz modlayıp, oyunu açtım ve şu an 4 level falanım. Oyun içinde görevler aşırı karmaşık geldi. Ne level sınırı yazıyor ne da haritada bir açıklama var. SS olarak attım zaten ne yapabilirim modu falan var mı görev yaparken sırayla yapmak istiyorum.
  11. pLowstone

Eski monitörde ses sorunu

Arkadaşlar VGA girişli monitör var ve hoparlör yok bu ses sorununu başka bir yöntemle çözebilirim diye düşündüm o yüzden tavsiye istiyorum. Ekran kartında VGA girişi ve HDMİ girişi var ama monitörde yok. Ses sorunu jak kablosu ile çözülebilir gibi alternatifler görmüştüm. PC, arkadaşıma ait...
  12. pLowstone

Klavye Önerisi gaming

https://tr.aliexpress.com/item/1005005775790206.html?spm=a2g0o.productlist.main.7.50a64defYNoCBv&algo_pvid=3136602b-e965-45fa-80e8-35996ae160c0&aem_p4p_detail=2024051308152085217424792000000565347&algo_exp_id=3136602b-e965-45fa-80e8-35996ae160c0-3&pdp_npi=4%40dis%21USD%2173.78%2126.51%21%21%2173...
  13. pLowstone

Klavye Önerisi gaming

Arkadaşlar, Gaming klavye önerisine ihtiyacım var. 500-1000 TL arası önerilere açığım. Çok da para vermek istemiyorum. Uzun ömürlü ve mekanik olsun isterim. Bir de şık görünsün. Bu arada gaming diyorum ama numlock tuşları olsun istiyorum Not: Mekanik için bütçe yeterli değilse kaliteli ve uzun...
  14. pLowstone

Laptop için SSD önerisi

Arkadaşlar depolama sıkıntısı çekmeye başladım SSD önerisine ihtiyacım var laptop marka model ve şu an sahip olduğum ssd'yi alta bırakıyorum Yeni alacağım SSD 512 GB ve fiyat performans olsun istiyorum yazma-okuma hızı F/P olsun lütfen.
  15. pLowstone

Instagram bildirim geç geliyor

niye böyle acaba
  16. pLowstone

Instagram bildirim geç geliyor

Arkadaşlar telefonum Android. Sanırım, yanlış hatırlamıyorsam eğer 3-4 gündür aynı sorunu yaşıyorum, gün içinde gelen mesajların bildirimleri gelmeye başladı mesela saat gece 12, sabah 12'den sonra atılan mesajlar gelmeye başlıyor ve ilginçtir ki yeni atılan mesajlarda gelmiyor. Bazen aynı...
  17. pLowstone

Elektriklenen saç için ürün önerisi

Arkadaşlar merhaba saç için ürün önerisine ihtiyacım var. Saçlarımın kuru olduğunu düşünüyorum, elektriklenen, kabarık ve şekil alması imkansız tarağı geçirsen üstünden saç telleri hareket eder geri yerine hemen oturur. Bu sorunu yaşayan veya bu işle ilgilenen arkadaşlar yorum yapabilirse...
  18. pLowstone

Nitro 5 Laptop Düşük FPS sorunu (LOL)

Bu gaming laptop ve 3 sene önceki hatırladığım laptopların hepsi aynı dereceleri görüyor şu an ki piyasadan bir haberim yok. Ama normalde bu derecelerin normal olması lazım imkansız bu laptopla altına düşmez herhangi bir oyunda performans iyiyken
  19. pLowstone

Driver'lar hep günceldi hocam ilk başta güncelledim sonrasında sadece ekran kartı ve işlemcinin kendi yazılımlarının güncellemesi geliyor bende onları güncelliyorum bu kadar. Sıcaklık değerleri en yüksek performans'a abanıyorum her yöntemle 85'leri geçiyor normal dengeli'de 80i aşmaz ama bu...
  20. pLowstone

Arkadaşlar ne yöntem olursa denedim, herhangi bir yöntem olmadan da denedim, bir türlü özellikle fightlarda olan FPS DROP'u çözemedim. QuickCPU kurup işlemci kullanım seviyesini vs. yükselttim olmadı, FPS Drop yaşandı. Throttle kurdum UV yapmayı denedim biraz araştırarak, FPS DROP yaşandı...
Top Bottom