Arama sonuçları: *

1. R

Giriş cihazı bulunamadı hatası

Arkadaşlar merhaba leptobumda mikrofon olmasına rağmen garantiden geldikten sonra mikrofonumu kullanamaz hale geldim fotoğrafta göründüğü gibi takılı değil ibaresi var ne yapmam gerekir bu konu hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim
  2. R

ryzen 5 5500 vs ryzen 5 5600

rx 570
  3. R

ryzen 5 5500 vs ryzen 5 5600

Arkadaşlar merhaba işlemci almayı düşünüyorumda ryzen 5 5500 ve ryzen 5 5600 arasında kaldım aralarında 800-1000 tl gibi bir fiyat farkı var siz hangi işlemciyi önerirsiniz
  4. R

Lenovo IdeaPad 3 bios update siyah ekranda kalma

Arkadaşlar merhaba Lenovo IdeaPad 3 model bilgisayarımın kendi uygulamasından bios update yaptim ancak bilgisayarım çalışmakta ve görüntü vermemekte bu konu hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum
  5. R

Sadece valorantta yaşanan paket kaybı sorunu

Bayadir aktif değildim o yüzden mesajını görmedim .Oyuna baya bı sure girmedim bundan 2 güncelleme öncesine kadar bı girip baktığımda sorun yoktu ve tekrar güncelleme geldiğinde ilk sefer olup sonrasında sorun kesilmişti dediğim süre zarfında toplam 3-4 kere oyuna girmisimdir
  6. R

Sadece valorantta yaşanan paket kaybı sorunu

Arkadaşlar son 3-4 haftadır sadece valorantta yaşadığım paket kaybı ve ping varmış gibi beni haritada bir yerlere ışınlaması (pingim 20-25) arkadaşlar bunun çözümü bilen varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim iyi akşamlar
  7. R

Valorantta ışınlama sorunu

Arkadaşlar merhaba valorant ki sorundan bahsetmek istiyorum . Arkadaşlar FPS drop yemiyorum pingimde 20 civarlarında ama ne yazık ki oyun oynarken herhangi bir server a girdiğimde ping varmış gibi başka bir yerlere ışınlıyor .Bunun çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim iyi akşamlar
  8. R

Anakart a320m-f le ilgili yardım edebilir misiniz

Herkese merhaba ben PC konularını azda olsa anlarım ama anakartimda USB 3-4 yuvasında olan pinlerin üstünde birde 5 pinli bı slot var anakartin kendi sitesinde yer almıyor acaba o ne işe yarıyor yardımcı olursanız sevinirim iyi günler
  9. R

Anakartta arbg soketi yok

Asus a320m
  10. R

Anakartta arbg soketi yok

Merhabalar benim anakartimda arbg veya rbg soketim yok ama arbg bir kabloyu kontrol edemesemde UBS soketine taksam ışık verir mi
  11. R

Gamepower warlock Compact

Arkadaşlar merhaba şikayet vara baktığımda bu klavye ile ilgili bir sürü şikayet gördüm %100 kronik sıkıntısı var demi
  12. R

250-400tl klavye önerisi

Çok teşekkürler
  13. R

250-400tl klavye önerisi

Knk ben bu ürünü pek bilmiyorum ama güvenilir , kronik bı sikinti fln yok demi
  14. R

250-400tl klavye önerisi

Güzel marka model önerinizi bekliyorum
  15. R

870evo mu 860 evo mu

Herkese çok teşekkür ederim
  16. R

800 lira bütçeyle oyuncu kulaklığı önerisi?

Kablosuz rampage fury x kablolu istersen steelseries arctis 3
  17. R

870evo mu 860 evo mu

Arkadaşlar bişi sormak istiyorum İnternete baktığımda samsung sata ssd 870 evo 860 evo ya göre 5-10 TL fark var ve 870 evo yazma hızı biraz daha iyi ama yorum olarak 860 daha çok yorum almış kararsız kaldım ama siz ne demek istersiniz
  18. R

2100 TL YE KADAR AMD ANAKART

19. R

Anakart kule tipi soğutucu desteklememe

Senin kule tipi kullanıyor musun kullanıyorsan hangisi
  20. R

Anakart kule tipi soğutucu desteklememe

300-400 1618403521 https://www.teknobiyotik.com/dark-freezer-x126-12cm-adreslenebilir-rgb-led-li-intel-amd-tum-soketlerle-uyumlu-4pin-pwm-fanli-4x-isi-borusu-direkt-kontak-islemci-sogutucu-dkccx126.html mesela bunun genişliği stok fan kadar 9 cm performansı da iyi baya izlenimim sonucunda dark...
Top Bottom