Arama sonuçları: *

1. İ

Çözüldü✓ Hepsiburada adres sorunu

Denedim ayni hatayi veriyor 1730827387 Tamamdir arkadaslar hallettim 1730827746 Bu sorunu yasayan arkadaşlar. İsaretli yeri dogru bi sekilde doldurun size yakin bi iş yerinin ismini girin orda zaten gozukuyor assagiya aciklamayada kendi evinizi yazarsiniz
  2. İ

Çözüldü✓ Hepsiburada adres sorunu

Arkadaslar merhaba hepsi burada'da adres ekleyip veya güncelleyemiyorum. Urun siparis ettim yanlis adrese gidicek. Musteri hizmetleri urunu iptal et diyor. Çözümü yokmu bunun
  3. İ

Logitech G PRO X Superlight Ultra Hafif HERO scroll düzgün çalışmıyor

orta tekerleğe biraz kolanya döktüm sonrada saç kurutma makinası ile soğuk moda iyice yakından tuttum çevirdim tekerleği biraz kurudugundan tam emin olduktan sonra çalıştırdım düzeldi. fareyi kapatıp yap wd 40 da olur
  4. İ

yurtdışı telefon kayıt ettirme

Kimlik ile azerbeycan yada gürcistana git yarımsaat takıl çık gel tamamdır. 4 fiziksel 4e sim olayı çok kötü. 4 ay süre dolduktan sonra e sim e geçiş yaptığın zaman 170tl ücret ödüceksin banka simkart değişiklik işlemi ile uğraşıyorsun. Sınıra yakın yaşıyosan 4 ayda bir ülke değiştir tekrar...
  5. İ

Çözüldü✓ Satın Aldığım RX6600 Sorunlu Mu?

Abicim yanık kokusuna çok benziyor çözemiyorum
  6. İ

Çok teşekkür ediyorum yorumun için. Peki yanık kokusu normalmi ?
  7. İ

Arkadaşlar merhaba satın aldığım sistem bugün itibari ile geldi. Kutuyu açtım ekran kartı nı ayrı olarak açtım. Ekran kartını kutudan çıkardığım anda yanık kokusu gelmeye başladı. Normalmidir bilmiyorum? Bir diğer sorum aynı şekilde ekran kartı ile ilgili. Ekran kartın üst tarafında iyice...
Top Bottom