Arama sonuçları: *

1. karakoc264

Çözüldü✓ Asus Prime Lc 360 sıvı soğutucu Asus Prime B650m-k anakarta uymuyor.

evet doğru, gerçekten hepinize çok teşekkür ederim :)
  2. karakoc264

Hocam böyle takmam gerekiyormuş yardımcı oldular basitmiş gerçekten 1739402697 Sağolun teşekkürler iyi günler.
  3. karakoc264

Vidaları anakartın arkasından takmam gerekiyor ama videodada öyle yapmış dikkat ederseniz zaten sadece somunlarını monte ettiği yeri göstermiş bakın, vidalar anakartın ön yüzündende olmuyor zaten bu şekilde yanlış ama yinede denedim 1739402412 teşekkürler şimdi anladım :) gerçekten basitmiş
  4. karakoc264

Merhabalar. Dostlar bana yardımcı olabilir misiniz yeni sistem topluyorum çok bilgim yok acaba ben mi yanlış yapıyorum, şimdi ben Asus b650m-k anakart aldım ryzen 7500f işlemci soğutucu olarakta asus prime lc 360 sıvı soğutucusunu aldım radyatörü ve fanları kasaya yerleştirdim, bu işlemcinin...
Top Bottom