Arama sonuçları: *

1. E

Bu klavye alınır mı?

Geely g61 hoşuma gitti hocalarım
  2. E

Bu klavye alınır mı?

1k Max hocam
  3. E

Bu klavye alınır mı?

Merhaba beyaz ve %60 tarzı küçük klavye almak istiyorum bir tane buldum hoşuma gitti sizce nasıl veya daha iyisi varmıdır bütçe Max 1k https://ty.gl/5wf4wj2ljvhhk
  4. E

17000 tl hazır sistem önerisi

Ben şu şekil özelleştirdim sistemi sipariş verdim gelmesini bekliyorum
  5. E

Yardım İtopya kargo ücreti iadesi

Tamamdır hocam teşekkürler hepinize
  6. E

Yardım İtopya kargo ücreti iadesi

Merhaba arkadaşlar İtopya'dan bir sistem aldım ama şu an iptal etmek istiyorum sipariş durumunu görsele ekledim sorum şu benden ödeme yaparken kargo ücreti alındı fakat kargoya henüz verilmedi iptal etsem kargo ücretide iade oluyor mu?
  7. E

Yardım BEYAZ PSU LAZIM BULAMADIM YARDIM

Hocam kasalardan morpheus olanda fazla gözükmüyor gibi eğer gözükür ise dediğim şeyi yapabilirsin garantilik bir sıkıntı olursa umarım olmaz söker gönderirsin
  8. E

Hocam kasanızda çokmu görünüyor psu
  9. E

Alıp boya veya üstüne boynabilir katman yapıştır boya beyaza öyle kullan garanti dışı kalmamış olur biraz araştır boyamak için sprey ile boya ısıya dayanıklı boyalardan
  10. E

Rx6600 ryzen 5 5600 nasıldır?

Hocam aldım bile ayrıca monitör 1k indirimde olduğu için aldım sağolun 1739185672 Hocam siparişi iptal etmek istemiyorum psu çokmu kötü yani şuanda
  11. E

Psu kötü diyen ilk kişi sizsiniz hocam 2 forumdads konu açtım sistem ile ilgili ramler nasıl dual kit olmuyor ne olduğunu bilmediğimden soruyorum ramleri 2*8 şeklinde sipariş ettim 1739183058 Hocam gerçekten bu sisteme ilk defa bu forumda ve bu konuda pahalı dendi şuan şaşırdım gerçekten kafam...
  12. E

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

PC gelince yaparım hocam fakat telefondan 5 ve 2.4 GHz aynı hızı veriyor
  13. E

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

TT internet kullanıcısının 50mgbs paketim var fakat speedtest te 5 6 MB görüyorum telefondan bu paketi alsam hızımda değişiklik olurmu VDSL modem kullanıyorum
  14. E

Aldım hocam artık iptal etsem para geliyormu bilmiyorum
  15. E

Hocam 2.el satın almak istemiyorum
  16. E

Hazır sistemlerde dikkat edilecekler

Ssd nin vadettiği okuma yazma hızınj gerçekten veriyormu Kasada ışıkları açıp kapatma özelliği kasadaki fan sayısı ve büyüklükleri Psunun kalitesine ve sertfikası varmı ona bakarım
  17. E

Buraya ve başka bir foruma ismini vermiyim sormuştum herkes fiyatına iyi dedi o yüzden aldım
  18. E

4000TL MONİTÖR ÖNERİSİ

Aynen hocam ama Philips mönitörü başka yerlerde fiyatına bak belki başka yerlerde indirime girmiş olabilir
  19. E

4000TL MONİTÖR ÖNERİSİ

Evet hocam bitmiş dün akşam bende sipariş vermiştim
  20. E

2.el tercih etmiyorum hocam 1739169379 Teşekkürler hocam içimi rahatlattın desen yeridir zamanla eğer bilgisayardsn zevk alırsa. Upgrade etmeyi bende düşünüyorum zaten YouTube gibi yerlerde içerik üretmek için hevesim var eğer tutarsa yükselitirim PC yi
Top Bottom